Turizm Haftası renkli görüntülerle başladı

Güncelleme Tarihi:

Turizm Haftası renkli görüntülerle başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 14:51

Turizm Haftası renkli görüntülerle başladı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) – 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında Trabzon'da yürüyüş düzenlendi. Atatürk Alanı’nda sona eren yürüyüş sonrasında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.   

Turizm Haftası etkinliği, Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Daha sonra Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, turizm işletmecileri ve vatandaşların katılımıyla Uzunsokak'ta davul zurna ekipleri eşliğinde yapılan yürüyüş, Atatürk Alanı Meydan Parkı'nda son buldu. Folklör ekibinin sergilediği oyunlar büyük ilgi gördü, vatandaşlar da ekibin arasına karışarak horon tepti. 

AYVAZOĞLU: BU SEZON OLDUKÇA UMUTLUYUZ

Hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona eren törenin ardından konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Turizm Haftası ile  ilgili açıklama yaptı. Ayvazoğlu, "Turistin milliyeti değil memnuniyeti önemlidir anlayışıyla halkımızla bir araya gelip açılış yürüyüşü gerçekleştirdik. Bir rakam belirtmek istemiyorum ama bu sezon oldukça umutluyuz. Özellikle Körfez ülkelerinden gelecek turistlerin katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!