Turizm Fakültesi'nde öğrencilerin haftası

Güncelleme Tarihi:

Turizm Fakültesinde öğrencilerin haftası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 15:38

Turizm Fakültesi'nde öğrencilerin haftası

Haberin Devamı

İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde, ilk kez düzenlenen öğrenci haftası etkinliğiyle öğrencilerinin eğitim, staj, yurt dışı imkânlarını kapsamlı olarak ele alındı.

Düzenlenen eğitim seminerlerine katılan Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, öğretim üyeleriyle biraraya gelerek eğitimleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Turizm Fakültesi 1. Öğrenci Haftası etkinliğine katılan Dekan Prof.Dr. Atilla Akbaba, tüm öğretim üyelerinin de katıldığı öğrenci seminerlerinin fakülteleri adına çok faydalı geçtiğini söyledi. Yurtiçi ve yurtdışında staj yapan, okurken çalışan ve Erasmus programı ile İspanya, Portekiz, Litvanya gibi ülkelerde eğitim alan öğrencilerin oluşturduğu grupların, yaptığı bilgi paylaşımlarının oldukça önemli olduğunun altını çizen Dekan Prof.Dr. Akbaba, "Fakültemizin tüm akademisyenleri, öğrencilerimizle bir araya gelerek onlardan gelen talep ve istekleri değerlendirdi. Seminerlerimizde, staj ve eğitim öncesi yapılması gerekenleri, öğrencilerimizin karşılaştıkları zorlukları ve deneyimleri ele aldık. Fakültenin tüm paydaşlarını bir araya getiren etkinliğimiz, öğrenciler arası kaynaşmaya ve dayanışmaya ev sahipliği yaptı" dedi.

"Üst sınıflardaki öğrencilerin deneyimlerini diğer sınıflarda okuyan öğrenci arkadaşlarıyla paylaşması oldukça önemli" diyen Dekan Prof. Dr. Akbaba, "Merak edilen staj, çalışma hayatı ve Erasmus gibi konulara gelen sorular, deneyim sahibi öğrenciler tarafından yanıtlandı. Turizm Fakültesi ve bölümlerin öğrenci temsilcileri ile fakülte öğrencilerince gerçekleştirilen etkinliğin ilkine gösterilen bu ilgi biz akademisyenleri de oldukça mutlu etti. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu paylaşımların gelecek yıllarda büyüyerek devam edeceği temennisindeyiz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!