Turgutlu Belediyesi 100 ailenin yüzünü güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Turgutlu Belediyesi 100 ailenin yüzünü güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 17:53

Turgutlu Belediyesi 100 ailenin yüzünü güldürdü

Haberin Devamı

MANİSA Turgutlu Belediyesi tarafından ilçedeki 100 ihtiyaç sahibi aileye, içerisinde kıyafet bulunan yeni yıl hediyesi adı altında yardım yapıldı.

Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi ekiplerince belirlenen ihtiyaç sahibi 100 aileye, içerisinde kıyafet olan yeni yıl hediyesi adı altında yardım yapıldı. Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin'in talimatları doğrultusunda yapılan yardımlar, Sosyal İşler Müdürlüğü Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi ekiplerinde ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıldı.

Başkan Şirin, "2018 ilk günlerinde Turgutlu Belediyesi olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi 100 ailemize destekte bulunarak hediye paketi gönderdik. Turgutlu Belediyesi'nin sıcak elini bu soğuk kış günlerinde hemşerilerimize uzatabilmiş olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Kıyafetlerini güle güle kullansınlar. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını bir kez daha kutluyor, Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezimize destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!