Turgut Özal Tıp Merkezi'ne yeni otopark 

Güncelleme Tarihi:

Turgut Özal Tıp Merkezine yeni otopark
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 14:16

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne yeni otopark 

Haberin Devamı

MALATYA, (DHA)- BATTALGAZİ Belediyesi tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin acil ihtiyacı olan 250 araçlık otoparkın sıcak asfaltı serilerek hizmete sunuldu.
Başkan Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile birlikte Battalgazi Belediyesi tarafından sıcak asfalt serimi tamamlanan ve hizmete sunulan Turgut Özal Tıp Merkezi'nin acil ihtiyacı olan 250 araçlık otopark alanında incelemede bulundu. Başkan Gürkan, "Üniversitenin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirterek, "Aynı zamanda bu yoğun temponun içerisinde yoğunda bir trafik akışı olan bir kurumumuz. Bu kurumumuz özellikle sivil personelimizin ve çalışanların otopark ihtiyacı noktasında Rektörümüzle ve teknik elemanların burada yaptığı çalışmalarda 250 araçlık bir otopark alanı belirlemişler. Bizlere 'Buranın asfaltlanması belediyeniz tarafından yapılırsa otopark sorunumuz çözülmüş olur' dediler. Bizde memnuniyetle kabul edip, ilgili arkadaşlarımıza talimat vererek buranın otopark yapılması konusunda gerekli çalışmalara Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yerine getirildi ve bugünde açılışını gerçekleştirdik" dedi.
Otoparkın hizmete sunulmasında Battalgazi Belediyesi'nin büyük katkıları olduğunu belirten Rektör Kızılay, "Bugün burada çok güzel bir hizmeti açtık. Hastanemize bir 250 araçlık bir otopark kazandırdık. Hastanemiz hem şehrimize, hem bölgemize,  hem ülkemize hizmet eden çok önemli Malatya'mızın gözbebeği,  Türkiye'mizin ve ülkemizin en büyük hastanelerinden birisi. Hastanemizin en büyük ihtiyacı otopark ihtiyacıydı. Bizim her yıl 400 araçlık otopark eklememiz gerekiyor. Çünkü hastanemizin kapasitesi sürekli artıyor. Önümüzdeki yıl kanser hastanemizi açacağız. En büyük sıkıntımız hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın ayrıca hocalarımızın ve çalışan personelimizin de otopark ihtiyacı var. İçinde bulunduğumuz alan 250 araçlık bir zemin. Üzerine asfalt döküldü, bu çalışma hastanemize bir nefes aldırdı.  Bu bölgeyi hocalarımıza ve personellerimize tahsis ettik.  Ben bu 250 araçlık otoparkın buraya yapılmasını sağlayan Battalgazi Belediye Başkanımız sayın, Selahattin Gürkan başkanımıza ve bütün çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen teknik ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!