Türel'den, yaralı taraftara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Türelden, yaralı taraftara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 16:38

Türel'den, yaralı taraftara ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adanaspor deplasmanından dönerken geçirdiği trafik kazasında bir kolunu kaybeden Antalyaspor taraftarı Şükrü Önal'ı ziyaret etti. Başkan Türel, geçmiş olsun dileklerini ilettiği Şükrü Önal'a Avrupa kupa maçına birlikte gitme sözü verdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, iki hafta önce Adanaspor deplasmanından dönerken kaza geçiren otobüste bulunan ve bir kolunu kaybeden Antalyaspor taraftarlarından Şükrü Önal'ı tedavisi süren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir kez daha ziyaret etti.
AVRUPA KUPA MAÇINA GİDECEĞİZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şükrü Önal'ın Antalyaspor sevgisinin paha biçilemez olduğunu belirterek, “Şükrü Önal iki hafta önce Antalyaspor- Adanaspor deplasmanından dönerken maalesef üzücü bir kaza geçirmişlerdi. Şükrü dayımızla birlikte Emre Metin ve Yılmaz Şencan kardeşimizde yaralanmıştı. Üç taraftarımızın Antalyaspor sevgisi karşısında bir şey söylemek mümkün değil. Şükrü dayımız Allah'ın izniyle bir an önce iyileşsin, inşallah Avrupa kupa maçına birlikte giderek Antalyaspor'umuzu destekleyeceğiz" dedi.
ŞÜKRÜ ÖNAL MUTLU OLDU
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i karşısında gören ve çok mutlu olan Şükrü Önal, ziyaretin Fenerbahçe galibiyetinin primi olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Başkan Türel, ziyaretin ardından Antalyaspor formasını imzalayarak Şükrü Önal'a hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!