Türel'den promosyon iddialarına sert tepki

Güncelleme Tarihi:

Türelden promosyon iddialarına sert tepki
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 15:58

Türel'den promosyon iddialarına sert tepki

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel belediye personeli ile geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Personel banka promosyonunun bir kısmının Antalyaspor'a verildiği iddialarına tepki gösteren Türel, "Bu iddiaların sahipleri haysiyetsizdir, şerefsizdir, yalancıdır, itibar etmeyin" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli, iftarda bir araya geldi. Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğine 5 bine yakın belediye çalışanı ve meclis üyeleri katıldı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf konseri ile başlayıp Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden iftar yemeğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını söyledi. Ramazan'ın ayların en faziletlisi olduğunu belirten Türel, "Biz Ramazan ayının birleştirici bütünleştirici ve paylaşmacı özelliklerini yaşadığımız için oruç tutanlar yanında tutmayan arkadaşlarımıza da en hoşgörüyle karşılar, dinimizde zorlama olmadığını bilerek onlara da kolaylıklar dileriz. Ramazan ayının amacı sevginin, saygının, paylaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın yaşanmasıdır. Antalya Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sizler bunu çok güzel bir şekilde başarıyorsunuz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

PROMOSYON DEDİKODULARINA SERT TEPKİ

Konuşmasında 'Taşeron Yasası'nın yürürlüğe girdiğini hatırlatan Türel, taşeronda çalışan işçilerin de artık bizim şirket elemanı olduğunu söyledi. Bu geçiş dönemini çok iyi tamamladıklarını kaydeden Menderes Türel, "Maaşlarla ilgili bankalardan promosyonları personelimize 1 kuruş eksik olmadan dağıtmak gibi bir prensibimiz var. Banka promosyonlarıyla ilgili birtakım yalan yanlış bilgiler dedikodu üretenler çıkıyor. Sözde banka promosyonlarının bir kısmı Antalyaspor'a bağış olarak yatırmışız. Banka promosyonlarını açık ihaleyle yaptık. 835 lira kişi başı banka promosyonu ihalesi gerçekleşti. Promosyon miktarı güya 1835 liraymış, bin lirasını Antalyaspor'a yatırmışız. Bu ihaleyi imzalayanlar aranızda oturuyor, bizim arkadaşlarımız. Eğer sizin banka promosyonlarının bir lirasını Antalyaspor'a yatırılmış diye gelen varsa bunlar haysiyetsizdir, şerefsizdir, yalancıdır bunlara itibar etmeyin" diye konuştu.

ANTALYA'NIN KÖR KURUŞUNU KİMSEYE YEDİRMEM

835 liralık promosyonların gün itibariyle işçilerin hesabına yattığını belirten Türel, “Hayırlı olsun güzel bir bayram harçlığı oldu işçi kardeşlerimiz güle güle kullansınlar. Değerli arkadaşlar şunu iyi bilin Antalya'nın kör kuruşunu kimseye yedirmem. Bunu cümle alem buradan bilsin. Bu yalan yanlış dedikodulara itibar etmeyin. Bu konuda yapılan bütün çalışmalarda şeffaf ve kayıt altındadır. Bu dedikoduların kimlerin hangi maksatla çıkardığını biliyorum. Ama ne yazık ki o arkadaşlarımız yedikleri ekmeğe kör bakıyorlar. Onları bu mübarek Ramazan ayında sadece ve sadece Allah'a havale ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!