Türel: Tüm projelerimin ilk sırasında özel çocuklarımız var

Güncelleme Tarihi:

Türel: Tüm projelerimin ilk sırasında özel çocuklarımız var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 13:11

Türel: Tüm projelerimin ilk sırasında özel çocuklarımız var

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Finike ve Kumluca'da düzenlediği Özel Eğitim Şenliği'nde engelli bireylerle bir araya gelen Başkan Menderes Türel, “Hayatımın merkezinde, tüm projelerimde ilk sırada sizler varsınız. Antalya'mızı gerçek bir engelsiz şehir yapmak, sizin hayatınızdaki engelleri kaldırmak en önemli hedeflerimden biri" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası'nı, Mayıs ayına yaydığı çeşitli etkinlikle kutlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ilçe belediyeleri işbirliği ile Finike ve Kumluca Adrasan sahilinde Özel Eğitim Şenliği düzenledi. Özel bireylerin ve ailelerinin katıldığı şenliklerde renkli görüntüler yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de şenlikte özel bireyleri yalnız bırakmayarak, coşkularına ortak oldu.

ŞİİR OKUYUP ZEYBEK OYNADILAR

Finike'deki şenlik Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi'nde, Kumluca'daki şenlik ise Adrasan sahilinde gerçekleştirildi. Şenlikte engelli öğrenciler şiirler okudu, zeybek oynadı. Özel bireylerden oluşan koro, seslendirdiği parçalarla büyük alkış topladı. Çocuklarını sahnede gören aileleri duygusal anlar yaşadı. Konserle renklenen şenlikte, engelli bireyler doyasıya eğlendi.

HAYATIMIN MERKEZİNDESİNİZ

Özel bireylere hitap eden Başkan Türel, “Özel çocuklarımız için bir aradayız. Onların ve aileleri benim her zaman önceliğim olmuştur. Özel çocuklarımız yer yüzündeki meleklerdir. Hayatımın merkezinde, tüm projelerimde ilk sırada onlar vardır. Antalya'mızı sizler için gerçek bir engelsiz şehir yapmak, sizin hayatınızdaki engelleri kaldırmak benim en önemli hedeflerimden birisidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!