Turan Güneş’te 'lüks' dehşet

Güncelleme Tarihi:

Turan Güneş’te lüks dehşet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:17

Çankaya'da sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen lüks araç, park halindeki otomobile çarpıp, ağaçları devirdi. Lüks araçta bulunan 2 kişi olay yerinden kaçarken, park halindeki otomobili hurdaya dönen vatandaş şoka girdi.

Haberin Devamı

Turan Güneş Bulvarı'nda yaşanan kazada, iddiaya göre, bir işyerinde gece çalışan Bektaş Yalgın, 06 KGT 52 plakalı aracını işyerinin önüne park edip mesaiye başladı. 04.00 sularında bulvar üzerinden İncek istikametine ilerleyen lüks bir otomobil, kontrolden çıkarak Yalgın'ın park halindeki aracına çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobil, bir bankanın önündeki yeşillik alana çıkıp, ağaçları yerinden söktü. Kazanın etkisiyle ters dönen Yalfın’ın otomibilu hurdaya döndü. Kazaya sebep olan lüks otomobil ise bir süre daha ilerledikten sonra sol şeritte durdu.

KAZA SONRASI KAÇTILAR’ İDDİASI

Arkadaşlarının haber vermesinin ardından dışarı çıkan Yalgın, hurdaya dönen otomobilini görünce büyük şok yaşadı. Belediye ekipleri yolda temizlik yaparken içinde bulunan 2 kişi tarafından terk edilen lüks otomobil çekiciye yüklendi. Yalgın ise aracında sağlam kalan eşyalarını toplamaya çalıştı. Aracı hurdaya dönen Yalgın, “Araba park halindeydi, vurmuşlar. Kazayı görenler hızla geldiğini, sürücünün sarhoş olduğunu söylüyor. İki kişilermiş, sonra kaçmışlar" diye konuştu. Kazayla ilgili tutanak tutuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!