Tunç Ve Bensiz Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Tunç Ve Bensiz Seçim Gezilerini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 11:48

MİLLETVEKİLİ ADAYI TUNÇ VE BENSİZ ABDİPAŞA'DA MİTİNG YAPTI

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç ile milletvekili adayı Ahmet Bensiz seçim gezilerini sürdürüyor. Milletvekili Tunç ile birlikte Abdipaşa beldesine giden Ahmet Bensiz burada yoğun bir ilgiyle karşılandı.
ABDİPAŞA’DA TUNÇ VE BENSİZ’E YOĞUN İLGİ
Abdipaşa beldesinde düzenlenen mitinge katılan Milletvekili Yılmaz Tunç ve Milletvekili adayı Ahmet Bensiz vatandaşlara seslenerek destek istedi. Milletvekili Yılmaz Tunç’un konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Ahmet Bensiz, Abdipaşa beldesinin kendilerine sahip çıktıklarını belirterek, “AK Parti 2002’den beri iktidardadır. İki dönemi ülkemizde ve ilimizde yoldan suya, sağlıktan eğitime, ticaretten, enerjiye kadar gerçekleştirdiğimiz birçok icraatla geride bıraktık. İlimizin bu güzel beldesinde 13 yıldır yaptıklarımızı saymaya kalksak günlerce size anlatmak zorunda kalırız. Bizler burada sadece yaptıklarımızı değil yapacaklarımızı da söylüyoruz. İnşallah 1 Kasım’dan sonra kaldığımız yerden hizmetlerimize sizlerin bize verdiği destekle devam edeceğiz. Abdipaşa her zaman bizlerin yanında oldu. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Vekilim 3 dönemdir Ankara’da sizlerin sesiyse ben de sizlerin sesi olmak için bu yola çıktım. 1 Kasım’da sandığa sahip çıkıp Abdipaşa’dan yeniden AK Parti’yi sandıktan çıkaracağınıza inancım tamdır. Hep birlikte Abdipaşa’nın ve ilimizin yüzünü güldüreceğiz ve hedefimiz olan 2’de 2’ye ulaşacağız” dedi.
Daha sonra Milletvekili Yılmaz Tunç ve Milletvekili Adayı Ahmet Bensiz vatandaşlarla sohbet ederek, 1 Kasım seçimlerinde destek istediler. Milletvekili Yılmaz Tunç ve milletvekili adayı Ahmet Bensiz daha sonra Çakraz Şenyurt Mahallesi ile Göçgündemirci köyüne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!