TÜMSİAD'dan iftar

Güncelleme Tarihi:

TÜMSİADdan iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 13:29

TÜMSİAD'dan iftar

Haberin Devamı

 
 

TÜMSİAD Adana Şubesi'nin düzenlediği Akdeniz Bölgesi Geleneksel İftar Programı büyük ilgi gördü.
Akdeniz Bölgesi kapsamında Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin, Osmaniye ve Kozan TÜMSİAD üyeleri iftar davetinde buluştu. Adana'da Park Zirve'de düzenlenen iftara  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek,  TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ile  şehit Yüzbaşı Serhat Sığnak'ın babası Hayati Sığnak ile gazi Veli Mehdi ile davetliler katıldı.
Ev sahipliğini TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca'nın yaptığı davette bölge sorunları ve çözümleri dile getirildi.
TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ise, iş adamları olarak amaçlarının ferdi zenginleşmek olmadığını, bugüne kadar milletimizin zenginleşmesi için çalıştıklarını dile getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da konuşmasında, "Zor  bir dönemden geçiyoruz. Sizler yatırımlara ve üretimlere hız vermeye devam etikçi devletimiz ve milletimiz daha da güçlenecektir"dedi.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!