Tüm vitrinlerde yeni yıl şöleni

Güncelleme Tarihi:

Tüm vitrinlerde yeni yıl şöleni
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 00:00

Başkent’te alışveriş merkezleri ve mağaza vitrinleri, yılbaşına özel konseptlerle süslenerek görsel şölen oluşturdu.Alışveriş merkezleri müşterilerini serdikleri kırmızı halılarla ve ışıltılı ortamla karşılarken, yapılan alışveriş karşılığı, yeni yıla son model arabayla girmeleri için özel çekilişler düzenliyor.

Cepa Alışveriş Merkezi de yılbaşına özel mağazanın girişini yeşil çamlar ve disko topları ile renklendirdi. Havanın kararmasıyla birlikte devreye giren ışıklandırmalarla göz alıcı atmosfer yaratılan AVM’nin yürüyüş alanlarında binlerce inci tanesi kullanıldı.

Noel Baba evi

Renklerde beyaz, yeşil ve gümüş tonlarının tercih edildiği yılbaşı süslemelerinde en dikkati çeken unsur ise Kafeler Sokağı’ndaki Noel Baba Evi oldu. 10 metrekarelik bir alan üzerinde oluşturulan evde kalan Noel Baba kıyafetli animatör, AVM’ye gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
AVM’ye ziyarete gelen çocuklu aileler, yanındaki koltukta uyuyan kedisi ve ara sıra yağan yapay kar tanecikleriyle göz alıcı bir atmosferde kalan Noel Baba’ya fotoğraf çektirmeden merkezden ayrılmıyor.
CEPA Alışveriş Merkezi, 2 Aralık 2009?28 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen yeni yıl kampanyası ile konuklarına üç Chevrolet Cruze’dan birini kazanma şansı veriyor.
Yılbaşı kampanyasına katılımcı olabilmek için ziyaretçilerin CEPA KART sahibi olmaları gerekiyor. CEPA KART, danışma bankosu, alışveriş merkezi içerisinde yer alan bütün mağazalardan temin edilebiliyor. 28 Şubat 2010 tarihine kadar CEPA’dan aynı gün içinde 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan müşteriler, ellerindeki fiş veya faturalarını CEPA KART danışma noktasından işleterek elde edecekleri kuponlarla çekilişe katılabiliyor.

Amber ve altın renkleri

Arcadium 2010 yılına özgü “Bi Dünya Hediye” kampanyası düzenlendi. Bu kampanya da yeni yıl süslemelerine de ilham kaynağı oldu. “Bi Dünya” konseptinden yola çıkarak hazırlanan yeni yıl süslemeleri sizlere büyülü bir atmosferde alışverişinizi yapma imkanı sunuyor. İlk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulan Arcadium’un yeni yıl süslemeleri, amber ve altın renklerinden oluşan dünya formlarında ışık toplarından oluşuyor ve ışıl ışıl bir AVM’de ziyaretçilere eşlik ediyor.
Arcadium Alışveriş Merkezi’nde de 100’lerce hediyenin dağıtıldığı benzersiz bir hediye çekilişi de ziyaretçileri bekliyor.
Arcadium Alışveriş Merkezi’nden 15 Aralık 2009?5 Ocak 2010 tarihleri arasında tek seferde 50 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler, iPhone 3GS cep telefonlarından DVD Player’lara, Netbook bilgisayarlardan yazıcılara, alışveriş çeklerinden dijital fotoğraf makinalarına, kişisel bakım ürünlerinden mutfak ve elektrikli ev aletlerine uzanan farklı seçeneklerde 326 hediyeden birini kazanma şansını yakalıyor.
Panora Alışveriş Merkezi ise yılbaşına özel ışıltılı ortam oluşturulan merkezde, müşterilerine çekilişle araba sahibi olma şansı sunuyor. 15 Kasım-15 Şubat tarihleri arasında Panora’da yapılacak toplamda her 100 TL’lik alışveriş karşılığında, ziyaretçiler Audi TT kazanma fırsatını yakalayabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!