TÜM BEL-SEN'den Başkan Yaşar'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TÜM BEL-SENden Başkan Yaşara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2017 10:44

TÜM BEL-SEN'den Başkan Yaşar'a ziyaret

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt ve Yönetim Kurulu'nu makamında ağırladı. Ziyarette Yaşar'ın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkurt, Yaşar'ın halk adamı olduğunu dile getirdi.
'HALKIN ADAMISINIZ'
Bozkurt ziyarette yaptığı konuşmada, "Bir Belediye Başkanı olarak vatandaşlara karşı davranışınız, sokakta oluşunuz başarınızı açıklıyor. Sokak sokak gezerek vatandaşların içine karışıyorsunuz. Eksikler neler, o bölge de neye ihtiyaç var yerinde inceliyorsunuz.  Yenimahalle sizin gibi bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Hem ticari açıdan hem de siyasi açıdan tam donanımlısınız. İnsanlara doğru yaklaşıyorsunuz. Halkın adamısınız" dedi.
'ÜRETİM YAPMAK, PARAYI VE İNSANI YÖNETMEK ÇOK ÖNEMLİ'
Bir Belediye Başkanının, vatandaşın parasını nereye harcadığının gerekçesini vermesi gerektiğini belirten Başakn Yaşar ise konuşmasında, kentin her gün yeni bir hizmete aç olduğunu söyledi. Yaşar, "Bir işi bitirirsiniz, diğer gün başka bir iş çıkar. Belediye başkanı istihdamı ve para yönetimini bilmeli. Ben vatandaşların isteği doğrultusunda ne eksikse yerinde inceleyip hizmetler yaptım, projelere imza attım. Başka belediye başkanları nasıl bu hizmetleri yapamıyor diye düşünüyorum. Üretim yapmak, parayı ve insanı yönetmek çok önemlidir. Belediye Başkanı vatandaşın parasını nereye harcadığının gerekçesini vermelidirö diye konuştu.
Belediye olarak personeline de vatandaşlara hizmet etme ve kendilerini geliştirme konusunda eğitimler verildiğini belirten Yaşar, “Daha verimli bir çalışma için sağlık, iş gibi konularda personelimize eğitimler veriyoruz. Onları bilinçlendiriyoruz. Ben ne doğru ise onu söylüyorum. Yanlışın da her zaman karşısında duruyorum" dedi.
İnsanları partisine, dini ve ırkına göre ayırt etmediğini kaydeden Başkan Yaşar, "Herkes için elimden geleni yapıyorum. Benim hiçbir şeye ihtiyacım yok. Tek amacım Yenimahalle'ye hizmet etmek, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek. Yorulmuyor muyum? Elbette ki yoruluyorum ancak bir vatandaşımın beni görünce sarılması, bana teşekkür etmesi, memnuniyetini dile getirmesi tüm yorgunluğumu alıyor" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!