GeriSeyahat Tülin’in seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Tülin’in seyir defteri

Tülin’in seyir defteri

Başarılı model Tülin Şahin bir gün Paris’te kapak çekiyor, ertesi gün Milano’da podyuma çıkıyor. Sürekli seyahat eden Şahin, bize Türkiye ve dünyadan favori mekanlarını anlattı.

OTEL, Marmaris

D-Hotel Maris

Deniz, kum, güneş tatili için vazgeçilmezim. Her zevke uygun 6 farklı plajı var. Mısır’dan özel beyaz kumlar getirmişler. SPA’sı, restoranları, odaları da bana göre kusursuz. İki kişi konaklamanın fiyatı oda kahvaltı 448 TL.
(www.dhotel.com.tr)

Table Bay Hotel, Cape Town

Dünya Kupası’yla ilgili reklam çekimleri için oradaydık. Lobisinde yanan şömineler eşliğinde kahvaltı yapmak harikaydı. İki kişi konaklamının gecelik fiyatı 426 Dolar. (www.lhw.com)

New York Hemsley Park Lane

Burası Manhattan’ın ünlü yeşil alanı Central Park manzaralı. Odaları harika. Ayrıca alışveriş sevenler için 5. Cadde ve müzikal tutkunları için Broadway Tiyatroları’nın hemen yanında. İki kişi konaklamanın gecelik fiyatı 610 Dolar. (www.helmsleyparklane.com)

Paris Hotel Regina

Odalarında aynı anda hem Seine Nehri hem de Eiffel Kulesi manzarası var. İngiliz Bar’ı, bahçe restoranı dikkat çekici. İki kişi gecelik konaklamanın fiyatı 494 Dolar. (www.regina-hotel.com)

RESTORAN

Paris Fauchon Café

Ben buraya kafelerin Chanel’i diyorum. Çünkü sandviçleri, tatlıları öyle bir sergiliyorlar ki vitrinde bir kadının ayakkabıya duyabileceği tutkunun aynısını hissediyorum. (www.fauchon.com)

Mimoza Bodrum

Yemekleri, sunumları harika ama asıl atmosferi inanılmaz. Gümüşlük’te, Antik Myndos şehrinin en güzel limanının hemen yanıbaşında. Mezelerin ve balığın tadı damağınızda kalıyor. Türk kahvesi badem ezmesi ve likörle ikram ediliyor. (www.mimozagumusluk.com)

BAR

Los Angeles Asia de Cuba

Asia de Cuba, Mondrian Hotel’in içinde. Burası hem restoran hem bar. Deniz ürünü ağırlıklı yemeklerinden ya da sadece kokteyllerinden tatmak için gitmeyi çok sevdiğim bir mekan. (www.mondrianhotel.com)

False