'Tükenmez Hayatlar' çocuklarla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Tükenmez Hayatlar çocuklarla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 15:25

'Tükenmez Hayatlar' çocuklarla buluşuyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, binlerce çocuğa ulaştırdığı 'Bilim Hikayeleri Serisi' ve 'Tükenmez Kitaplar'ın ardından hazırladığı 'Tükenmez Hayatlar' başlıklı kitap serisini Kuğulupark'ta çocuklarla buluşturacak.
24 Mayıs Salı günü 13.30-18.00 saatleri arası başlayacak tanıtım etkinliğinde, çocuklar birçok atölye çalışmasına katılma imkanı bulacak. Çocuklar, ressamları tanırken resim ve maket çalışmaları yapabilecek, bilim insanlarını tanırken ODTÜ Bilim Merkezi'nin kendileri için düzenlediği atölyeye katılabilecek. Mimarlar Odası'nın çalışmasında maketler yapacak olan çocuklar, Sevda Cenap And Vakfı'yla müzik çalışarak Beethoven'la, Kulis Sahne ile tiyatro çalışarak Shakespear'la tanışacak.
10 yaş ve üstü çocuklar için hazırlanan seri, bilim ve sanat alanında dünyaca ünlü eserler vermiş olan Vincent van Gogh, Leonardo da Vinci, William Shakespeare, Ludwig van Beethoven, Anton Gaudi ve Albert Einstein'ın hayatını anlatan altı farklı kitaptan oluşuyor.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in katılımıyla gerçekleşecek 'Tükenmez Hayatlar' kitap serisi tanıtım toplantısına tüm vatandaşlar davet edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!