TTSO’dan turizme katkı

Güncelleme Tarihi:

TTSO’dan turizme katkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 17:03

TTSO’dan turizme katkı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon’un 2017 sezonuna güçlü bir tanıtımla girdiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Suat Hacısalihoğlu, tanıtım faaliyetlerinin faydalarını bütün iş dünyasının ekonomik olarak hissedeceğini söyledi.

TTSO'DAN ETKİLİ KATKI

Başkan Hacısalihoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası’nın yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere bir dizi fuar ve tanıtım organizasyona katılarak Trabzon’un turizm sezonuna hazırlanmasına etkili bir katkı verdiğini ifade etti. TTSO heyetinin son olarak 7 ülkeden, 42 şehir ve 220 katılımcının yer aldığı Türkiye’nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı’nda Trabzon’u tanıttığını hatırlatan Hacısalihoğlu, “Turizm sektörünün daha güçlü tanıtımlara ihtiyacı var. Turizm sezonunda bu tanıtım faaliyetlerinin faydalarını görmeyi ve ekonomik anlamda şehrimize katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.

TRABZON RUSYA’NIN 1. KANALINDA TANITILDI

Bu arada, TTSO Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi de, Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı’na davet edilen Rusya 1 televizyon kanalında Trabzon’u anlattı. Çelebi yaptığı söyleşide, Rusya Federasyonu ile Trabzon’un geçmişte ticari ve ekonomik ilişkileri yoğun olarak yaşadığını anımsatarak, özellikle Sochi ve Krasnodar bölgeleri ile yapılan işbirliği çalışmalarının yeniden canlandırılmasının iki tarafa da fayda getireceğine inandıklarını vurguladı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!