TTO, EBDS ile online belge veriyor

Güncelleme Tarihi:

TTO, EBDS ile online belge veriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 10:52

TTO, EBDS ile online belge veriyor

Haberin Devamı

TORBALI Ticaret Odası, Elektronik Belge Sistemi ile oda sicil kayıt sureti, ihale durum belgesi, faaliyet belgesi ve İngilizce faaliyet belgesini internet üzerinden vermeye başladı.

TTO,  TOBB ile entegrasyon olup Elektronik Belge Dağıtım Sistemi (EBDS) ile faaliyet belgesi, oda sicil kayıt suretinin yanı sıra ihale durum belgesi, İngilizce faaliyet belgesi ve aidat işlemlerini online sağlayabilecek. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, "Birçok belgeyi ve aidat ödemesini artık üyelerimizin odaya uğramasını gerektirmeden internet üzerinden verilecek bir şifre ile verebileceğiz" dedi. Elektronik Belge Dağıtım Sistemi (EBDS) ile bütün üyelerin bir tıkla oda hizmetlerinden rahatlıkla faydalanabileceğini ifade eden Olgun, "Bu sistem ile artık bütün üyelerimiz web adresimizden tek bir tıkla resmi işlemlerde kullanılan faaliyet belgesi ile oda sicil kayıt suretini temin edebilirken şimdilerde ise buna ek olarak ihale durum belgesi, İngilizce faaliyet belgesi ve aidat ödemelerini de online yapabilecekler" dedi. Olgun, gelecek günlerde TTO tarafından verilen diğer belge ve hizmetlerin de online olarak verilmesini hedeflediklerini açıkladı.

Teknoloji çağında yaşandığını ifade eden Olgun, "Günümüzde zaman çok kıymetli, 7/24 elektronik imzayla belge veren bu sistem ile üyelerimiz odamıza gelmeden bazı belgeleri temin edebilecekler. Üyelerimiz odaya belge almaya değil çay içmeye gelsin. Torbalı Ticaret Odası bünyesinde kuracağımız yeni birimler ile de birçok yeniliğe imza atmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!