TSYD Bursa Şubesi'nde yeni başkanını seçti

Güncelleme Tarihi:

TSYD Bursa Şubesinde yeni başkanını seçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 13:11

TSYD Bursa Şubesi'nde yeni başkanını seçti

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi’nin gerçekleşen olağan genel kurulunda Mehmet Ali Ekmekçi başkanlığa seçildi. Ekmekçi, tek listeyle gidilen seçimde oybirliğiyle koltuğa oturdu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Bursa Şubesi’nde olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Kongrenin birinci oturumunda 57 üyesi bulunan derneğin 40 üyesi hazır bulunurken, seçim için gerekli asgari sayı da elde edildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut Başkan İlhan Öztat, yönetim süresi boyunca Bursa’ya önemli katkılar sağladıklarını ve dernek nezdinde çıta atladıklarını kaydetti. Denetleme ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından üyeler iki raporu da oybirliğiyle kabul etti. Gündemin seçim maddesinde ise tek listeye sahip olan Mehmet Ali Ekmekçi’nin başkanlığındaki yönetim kurulu isimleri tek tek okundu. Açık oylamayla yapılan seçim sonucunda TSYD Bursa Şubesi başkanlığına Mehmet Ali Ekmekçi seçildi.

"DERNEĞİMİZİN YILDIZINI DAHA DA PARLATMAK İÇİN MESAİ HARCAYACAĞIZ"

Üyelere bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Ekmekçi, "İhsan Altıkardeş ve İlhan Öztat isimlerinin ardından bu göreve bırakın gelmeyi, talip olmak bile büyük bir onur vesilesidir. 2018 yılına kadar görev yapan, şahsımın da içinde bulunduğu yönetim kurullarında emeği geçen, derneğe katkı koyan, bir çivi dahi olsa kazandıran herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum.  Bizler yeni yönetim olarak büyüklerimizden devraldığımız bayrağı bir adım öteye taşımanın gururu ve azmiyle çalışacağız. Bursa’da söz sahibi olan kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğine giderek, mevcut gücümüze güç katıp, derneğimizin yıldızını daha da parlatmak için mesai harcayacağız. Derneğimizin en önemli öznesini oluşturan üyelere katma değer sağlayacak projelerimizin meyvesini kısa zamanda toplayacağız” diye konuştu.

TSYD Bursa Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Mehmet Ali Ekmekçi
Başkan Yardımcıları: Mehmet Gerçeksi, Salih Demirci
Sekreter: Engin Aksöz
Sayman: Recai Uysal
Üyeler Erdinç Karakaş, İhsan Altıkardeş

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!