TSSF Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

TSSF Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 18:32

- Bursa'da, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden 25 spor kulübünün katıldığı şampiyona törenle başladı

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunca (TSSF) düzenlenen Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası, Bursa'da başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki açılış töreni, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Havuz kenarında seremoniye katılan sporcular, "Türkiye Mehmetçik'e, Mehmetçik Türk Milletine Emanettir" pankartı açtı.

Törenin ardından ilk gün mücadele edecek sporcular palet giydi. Gençler, havuzda birbirlerini geçebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Bayanlar ve erkekler kategorilerinde yapılacak müsabakalarda, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen 25 spor kulübü yarışıyor.

TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, açılış töreninde yaptığı konuşmada, sualtı sporlarında, son yıllarda elde edilen dünya çapındaki başarıların, bu spor dallarında Türkiye'nin geldiği noktayı gösterdiğini belirtti.

Haberin Devamı

Turnuvanın açılış törenine, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Karlık ile sporcuların aileleri katıldı.

28 Şubat Pazar günü sona erecek yarışmalarda sporcular çift palet ve mono palet disiplinlerinde mücadele edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!