Travel Turkey İzmir'de Bodrum rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Travel Turkey İzmirde Bodrum rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 17:58

Travel Turkey İzmir'de Bodrum rüzgarı

Haberin Devamı

İZMİR'de düzenlenen 10'uncu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nin açılışına katılan CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni yürüyüş yollarıyla Bodrum'a farklı bir turizm boyutu kazandırdıklarını söyledi.
Bodrum tanıtım çalışmaları, 08-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nde kurulan Bodrum standıyla devam etti. Bodrum Ticaret Odası'nın organizasyonunda, Bodrum Tanıtma Vakfı'nın destekleriyle kurulan Bodrum standının ev sahipliğini Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon birlikte yaptı. Standı gün içinde çok sayıda katılımcı ziyaret ederek bilgiler aldı. 36 ülkeden ve 60 ilden toplam 1179 katılımcının bulunduğu fuarın ilk günü stantta düzenlenen açılış kokteyline Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Valisi ve Muğla Eski Valisi Ahmet Altıparmak, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Veli Çelik, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, Bodrum Tanıtma Vakfı üyeleri ve turizmciler olmak üzere çok sayıda ziyaretçi katıldı. Bodrum mandalina gazozunun yanı sıra satsumadan yapılmış Bodrum'un yerel lezzetlerini yansıtan içecek ikramlarının yapıldığı kokteylin sponsorluğunu Bodrum Mandalin Bar ile Kule Bar üstlendi. "Doğa ile iç içe adım adım Bodrum" sloganıyla hazırlanan Bodrum standını ziyaret eden konuklarını, stantta özel olarak ağırlayan Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2016 yılında bütün Türkiye'de olduğu gibi Bodrum'da da turizmde düşüş yaşandığını anlatarak "Biz Bodrum'un çok faal bir tanıtım atağına başlamıştık. Ve bazı ülkelerde de bu yükselişi yakaladık, çok fazla olmasa da. Artık Anadolu turizminin de ne kadar önemli olduğunu, Türkiye bir defa daha gördü. Anadolu halkı Bodrum'u çok seviyor ve bizler de onları çok seviyoruz. Tekrar dünyada barış, ülkemde barış ve huzur sağlandığı zaman turizm de tekrar kendiliğinden canlanacaktır. Buna inanıyorum. Ama biz yine de, hiçbir zaman mücadelemizi bırakmayacağız. Bodrum'a alternatif turizm sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Yeni yürüyüş yollarıyla Bodrum'a farklı bir turizm boyutu kazandırıyoruz" dedi.

BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!