Trakus Kampı Sanal Alemde

Güncelleme Tarihi:

Trakus Kampı Sanal Alemde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 17:04

GEÇEN AY KARACABEY LONGOZ ORMANLARINDA KARACABEY BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILAN ULUSAL TRAKUŞ KAMPI SANAL DERGİDE YER ALDI.

Geçen ay Karacabey longoz ormanlarında Karacabey Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Ulusal Trakus Kampı sanal dergide yer aldı.
Binlerce doğa fotoğrafçısının üye olduğu sitede tıklanma rekorları kıran sanal dergi ilçe halkından ilgi görüyor. Kampı belgesel program olarak çekime alan İZ TV de yakında televizyon aracılığıyla dünyaya duyuracak. Mayıs ayında ve 4 gün süren Trakus Bahar Kampı, Adana, Rize, Ankara, İzmir gibi Türkiye’nin dört bir yanından doğa fotoğrafçılarını buluşturmuştu. Kampa gelen fotoğrafçılar ilçenin dört bir yanında yaban hayatı fotoğrafları kaydederek şehrin doğal güzelliklerine farklı bir yorum getirmişti. Kapma katılan tüm bu fotoğrafçıların ilçe hakkındaki olumlu yorumlarının yanı sıra kamp boyunca çekilen ilginç kareleri, minik öğrencilerin kampı ziyareti gibi sosyal faaliyetleri site tarafından hazırlanan sanal dergi de bir araya getirildi. Fotoğraf ve yorumların da derlendiği 138 sayfalık özel sayı ile söz konusu kamp binlerce doğaseverin bölgeye dikkatini çekmeyi başardı.
Milli Eğitim tarafından ilçe çapında düzenlenen kuşlar konulu resim yarışmasıyla dereceye giren 30 öğrenci kampta aileleri ile birlikte yer aldı. Birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri arasında ilk 10’a giren toplam 30 öğrenci derecelendirme yapmaksızın profesyonel dürbün, el lambası, kuş gözlem kitabı ve çeşitli sürprizlerin aldığı hediye paketi ile ödüllendirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!