Traktör apartmanın 2'nci katından düştü

Güncelleme Tarihi:

Traktör apartmanın 2nci katından düştü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 13:15

Traktör apartmanın 2'nci katından düştü

Haberin Devamı


Cafer ELMAS / BİLECİK,(DHA)- BİLECİK'te girişi zeminde bulunan arka tarafı ise kot farkı nedeniyle 2'nci kat olan galeri dükkanındaki traktör geri geri giderek 2'nci kat balkonundan aşağı düştü. Olayda şans eseri kimseye bir şey olmadı.
Olay gündüz saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta meydana geldi. Bir apartmanın zemin katındaki galeri dükkanında bulunan 54 KH 119 plakalı traktör, işyeri içerisine geri vitese alınarak park edildi. Geri vitese takılı traktör bir süre sonra galeri dükkanı sahibi tarafından üzerine binmeden kontak anahtarıyla çalıştırılınca geri geri gidip 2'nci kat balkonundan apartmanın arka bahçesine düştü. Olayda kimseye bir şey olmazken traktör vinçle bulunduğu yerden kaldırıldı.
Görgü tanıkları galeri dükkanın girişinin ön tarafta ve zemin katta bulunduğunu, ancak kot farkı nedeniyle arka tarafın ise 2'nci katta olduğunu belirterek, "Bir ses duyduk. Baktığımızda traktörün balkon camını ve duvarını yıkıp apartmanın arka tarafına düşmüş olduğunu gördük. Apartmanın arka bahçesinde sürekli olarak çocuklar oyun oynardı. Şans eseri traktör düştüğünde burada kimse yoktu" dedi.
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!