Trafik kazasında 6 kişi yanarak öldü

Güncelleme Tarihi:

Trafik kazasında 6 kişi yanarak öldü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2007 00:00

Kırıkkale-Samsun yolunda bir otomobil, minibüs ile çarpıştı. Karşı yola geçen minübüs bir kamyonun aldına girdi. Kazada 6 kişi yanarak can verdi.

KIRIKKALE-Samsun Karayolu’nun 4’üncü kilometresinde, bir minibüs, bir kamyon ve bir özel otomobilin neden olduğu trafik kazasında altı kişi yaşamını yitirdi, dört kişi de yaralandı.

KARŞI YÖNE GEÇTİ

19 AYL 462 plakalı özel otomobil, Çorum’dan Ankara’ya doğru gelmekte olan 38 SV 037 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı yola geçen minibüs karşı yönden gelen kamyonun altına girdi. Yaklaşık 20 metre sürüklenen minibüs alev aldı. Bu sırada minibüs içerisinde bulunan 19 yaşındaki Erdal Koray, sürücü 31 yaşındaki Neşet Koray, 34 yaşındaki yengesi Serpil Koray ve 7 yaşındaki Eren Koray ile kamyon soförü Mustafa Bulut yanarak öldüler. Kazaya karışan, otomobilde yaralanan Nazik Zenger ise hastanede can verdi.

YOL KAPANDI

Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça, kaza mahalline gelerek incelemelerde bulundu. Bu arada Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı İtfaiye ekipleri emniyet tedbirleri alarak yangını söndürdü. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun çalışmalarıyla araçlardan çıkarılan cesetlerin, tanınmaz olduğu görüldü. Kırıkkale’den Samsun istikametine kapanan yol, yaklaşık bir saatlik çalışmayla açıldı. Yaralılardnan bazılarının sağlık durumunun ciddi olduğu açıklandı. Kaza hakkında soruşturma açıldı.

Yaralılar hastaneye

KAZADA, aynı aileden oldukları belirlenen Erdoğan Engin, Hasan Gurbet, Mahsuni Zenger yaralanarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!