Trabzonspor'da galibiyet Yanal’a armağan

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda galibiyet Yanal’a armağan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 13:12

Trabzonspor'da galibiyet Yanal’a armağan

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet özlemine deplasmanda Kayserispor’u 1-0 yenerek son veren Trabzonspor’da futbolcular, alınan 3 puanı teknik direktörleri Ersun Yanal’a armağan etti.
Ligin 8’inci haftasında deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ettikten sonra oynadığı 4 lig maçında 2 beraberlik ve 2 de yenilgi alan Trabzonspor’da Kayserispor galibiyeti yüzleri güldürdü. Üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası eleştirilerin odağında olan Ersun Yanal, alınan galibiyetle biraz rahatlarken, futbolcuları da 3 puanı kentdisine armağan etti.
YENİ HEDEF ADANASPOR MAÇI
Kayıp yaşanan maçların ardından tüm sorumluluğu üstlenen ve futbolcularına güvendiğini dile getiren Yanal’ın oyuncularının bu jesti karşısında da mutlu olduğu belirtildi. Yanal'ın futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğu, ligin 14’üncü haftasında oynayacakları Adanaspor maçını da kazanarak devamlılık sağlamaları gerektiğine dikkat çektiği bildirildi.
FENERBAHÇE BAŞKANI YILDIRIM ŞİKAYETÇİ OLDU
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın hakkında iftira ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral’dan şikayetçi olduğu bildirildi. elirtildi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Gökhan Saral, “2016 yılında aklımda kalan en önemli anım şikeci ve fetöcülere karşı verdiğim mücadeledir. Tarihe bir not daha Aziz Yıldırım benden şikayetçi olmuş” ifadelerini kullandı.
YEREL GAZETELER MEMNUN
Yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında deplasmanda Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek 4 haftalık galibiyet özlemine son veren Trabzonspor için, "Hayata döndü" yorumunu yaptı. İlkhaber, "Müjde Trabzon hayata döndü", "Bordo mavililer tam 4 hafta sonra galibiyet sevinci yaşadı" ifadelerini kullandı. Günebakış ise, "Trabzon nefes aldı", "Bordo mavililer korku tünelinden Kayseri’de çıktı" başlıklarını kullandı. Sonnokta, "Ohh bee..Nihayet", "Kayserispor’u tek golle geçen Trabzonspor, 4 hafta sonra galip gelerek komadan çıktı" yorumunda bulundu. Karadeniz Gazetesi, "İyi ki varsın Matus Bero", "Trabzon’u genç yeteneği kabustan uyandırdı" ifadelerine yer verdi. Taka'da, "Hayat öpücüğü!", "Haftalardır galibiyete hasret olan Trabzonspor, zor da olsa galip geldi, nefes aldı" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!