Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın: "Transfer için taraftarımız sabırlı olsun"

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın: Transfer için taraftarımız sabırlı olsun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 11:00

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın: "Transfer için taraftarımız sabırlı olsun"

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.
Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini dile getiren, bazı futbolcuların da ayrılacağını ifade eden Aydın, "Elimizden oyuncu çıkartamazsak yapacağımız transferler sıkıntı yaratabilir. UEFA'nın bu konuda bize uyguladığı bir kısıtlama söz konusu. Bütçe kotamız var ve buna göre hareket etmek durumundayız. Bu nedenle de özellikle gönderilecek oyuncular konusunda ciddi bir çalışma yapılıyor" dedi.
Bu yıl Copa Amerika ve Euro 2016 olduğunu hatırlatan Aydın, "İkisinin aynı döneme denk gelmesi transfer görüşmelerini yavaşlatıyor. Ama bu konuda hummalı bir çalışma var. Görüştüğümüz oyuncuların basına yansımaması önemli. Bir isim ortaya çıktığında fiyatı değerinin iki katına çıkıyor. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Onların arzu ettiği takımı oluşturacağız" diye konuştu.
SAVUNMA SAĞLAMA ALINACAK
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonda kalesinde 59 gol görerek bu alanda üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, yeni sezonda savunmayı sağlama almayı hedefliyor.
Ligde kalesinde en çok gol gören takımlar arasında yer alan bordo mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, savunmaya tecrübeli ve takımı arkadan yönetecek bir ismin takviye edilmesini istediği, önliberoya da kaliteli bir transfer yapılması yönünde talepte bulunduğu öğrenildi.
TARAFTAR GÖREVE
Mali anlamda dibe vuran Trabzonspor'da yönetim Akyazı Stadı ve TS Club ürünlerinden elde edeceği gelirlerle bu tabloyu tersine çevirmeyi hedefliyor. Taraftarlardan yeni sezonda kombine almalarını bekleyen yönetim, forma satışlarından da önemli gelir elde etmeyi planlıyor. Gelirleri artırarak mali anlamda kulübü ayağa kaldırmak isteyen bordo mavililer, yeni sezonda sportif başarılara odaklanmanın hesaplarını yapıyor.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!