Trabzon'da operasyon

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda operasyon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 16:14

Trabzon'da operasyon

Haberin Devamı

Osman ŞİŞKO/TRABZON,(DHA) - TRABZON’da gerçekleştirilen operasyonlarda ruhsatsız tabancalar, av tüfekleri, kuru sıkı tabancalar ile uyuşturucu madde ve kaçak sigara ile içkiler ele geçirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlar sırasında işletmeye uygun olmayan 5 otel hakkında yasal işlem başlatıldı, 3 restoran ve 2 otelde yapılan operasyonda ise fuhuşa teşvik ve aracılık yaptıkları tespit edilen 34 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.İl genelinde arama kaydı olan 52 şahıs yakalanırken 5326 sayılı Kabahatler Kanunundan 43 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Yağma, cinsel istismar, açıktan hırsızlık ve yankesicilik başta olmak üzere 27 ayrı faili meçhul olay ise aydınlatılarak 58 fail yakalandı. 

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda 2 bin 809 paket kaçak sigara, 81 şişe bandrolsüz 1 litrelik kaçak içki ve 4 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Sürmene ve Akçaabat ilçelerinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında D.İ. ve O.B. isimli şüphelilerin üst aramasında 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 44 adet tabanca fişeği ele geçirildi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!