Trabzon’da kar mücadelesinde durmak yok

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da kar mücadelesinde durmak yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 15:41

Trabzon’da kar mücadelesinde durmak yok

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) – Trabzon’da dün gece geç saatlerde etkili olan kar yağışı çok sayıda mahalle yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Belediye ekiplerince yolların açılması için başlatılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi ekiplerinin kar yağışının başlaması sonrasında yolların açılması için başlattığı çalışmalar günün ilk ışıklarıyla birlikte hızlandırıldı. 262 iş makinesiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında çok sayıda mahallenin yolu yeniden ulaşıma açıldı. Ana arterlerde yolu henüz ulaşıma açılmamış yaklaşık 85 mahalle bulunduğunu belirten yetkililer, geç saatlere kadar sürdürülecek çalışmalarla yolların tamamının açılması için çalışacaklarını söylediler.

İl genelinde kar mücadelesi çalışmalarını son derece koordineli çalışma ile yapıldığını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “ İlçe belediyelerimizle birlikte günlerdir son derece başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Hastası ya da cenazesi olan, mahsur kalan 112’ye ulaşsın. Kar yağışı yüksek bölgelerde devam ediyor. Tonya, Şalpazarı, Araklı, Sürmene ve Köprübaşı gibi ilçelerimizin yüksek kesimlerinde kar yağışı sürüyor. Kar yağışının durmasıyla birlikte çalışmalara başlıyoruz” dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!