Torun: “Birliğimizi Bozacak Herşeyin Karşısındayız”

Güncelleme Tarihi:

Torun: “Birliğimizi Bozacak Herşeyin Karşısındayız”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 16:11

AK PARTİ İZNİK İLÇE BAŞKANI TAMER MAHMUT HERSEK, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE İL BAŞKANI CEMALETTİN TORUN’A ZİYARETTE BULUNDU.

AK Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl başkanı Cemalettin Torun’a ziyarette bulundu.
İznik İlçe Başkanı Tamer ile yöneticileri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Hersek, AK Parti İznik teşkilatları olarak 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Hersek, bu seçimin öneminin farkında olduklarını belirterek, partilerinin yeni ve daha güçlü bir Türkiye kurma hedefine katkı koyabilmek için ellerinde geleni yapacaklarını belirtti.
K Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise konuşmalarına, İstanbul Adliyesi’nde yaşanan terör saldırısı sonunda şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyerek başladı. Savcı Kiraz’ın şehit edilmesinin ardından yaşanan saldırıları da kınadıklarını belirten Torun, “Biz birliğimizi bozacak her türlü olayın karşısındayız. Ülkemizde bu tür olayların bir daha yaşanmaması, terörün her çeşidinin son bulması için çabalıyoruz. Bizim biz hayalimiz var; daha güçlü, daha refah, yarınlarına daha umutla bakabilen bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmek. Bu hedefimiz doğrultusunda gece gündüz demeden çalışarak, partimize ve ülkemize katkı koymaya çalışıyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!