Toroslar’ın tenisçileri 7 ayda şampiyon oldu

Güncelleme Tarihi:

Toroslar’ın tenisçileri 7 ayda şampiyon oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 17:01

Toroslar’ın tenisçileri 7 ayda şampiyon oldu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Toroslar Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında geçtiğimiz yaz sezonunda açtığı Tenis Okulunun öğrencileri, bu yıl katıldıkları turnuvada şampiyon oldu.
Tenis okulundaki ön hazırlık çalışmalarının ardından 7 aylık tecrübeleriyle 9-12 yaş tenis turnuvasında profesyonel raketlerin karşısında Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen korta çıkan Toroslar Belediyesi’nin sporcuları Ersin Gürbüz; erkeklerde 1’inci olurken, Murat Hakan Mavioğlu da aynı turnuvada 3’üncülüğü elde etti.
Belediye Başkanı Hamit Tuna, katıldıkları turnuvada gösterdikleri üstün performans ve yaşattıkları gururdan dolayı tüm sporcularını tebrik etti. Antrenör Atilla Bozkurt’a da ilgi ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Hamit Tuna; "Kısa bir zaman diliminde disiplinli ve özgüvenli bir çalışmanın sonucu olan bu başarı öğrencilerimizin kendilerini kanıtlamalarına da olanak sağladı. 7 ay öncesine kadar ellerine hiç raket almamış çocuklarımızın ilk turnuva tecrübelerinden birincilik ve üçüncülük dereceleriyle dönmeleri bizleri oldukça gururlandırdı. Kortlarda Belediyemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi yeniden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Toroslar Belediyesi’nin Tenis Okulu, Mersin’de iki ay sonra düzenlenecek yeni bir turnuva için de 25 kişilik öğrenci grubuyla hazırlıklarına başladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!