Toroslar Bocce takımı, Türkiye Şampiyonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Toroslar Bocce takımı, Türkiye Şampiyonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 16:52

Toroslar Bocce takımı, Türkiye Şampiyonu oldu

Haberin Devamı

MERSİN'de Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nda 1 Türkiye şampiyonluğu elde ederken, 3 sporcu da Türkiye 3’üncüsü oldu.
Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, başarılarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Toroslar Belediyesi Bocce takımı, geçtiğimiz Mersin Marina’da düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nda 1 Türkiye şampiyonluğu elde etti. Daha önce de milli takıma 8 sporcu gönderen takımın sporcularından Mehmet Can Yakın erkeklerde Türkiye birincisi, Serhan Şen ve Enes Uysal, Türkiye üçüncüsü Serhan Şen ve Enes Uysal ile kadınlarda Ayşe Nur Çelik Türkiye 3’ncülüğü elde ederek, milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı.
Belediye Başkanı Hamit Tuna, yeteneklerini sahaya en güzel şekilde yansıtarak, Mersin’de ve Türkiye’de bu sporda en iyisi olduklarını gösterdikleri için Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Niyazi Kutlay’ın nezdinde tüm sporcularını tebrik ederek, "Takımımız katıldıkları şampiyonalardan birincilik elde ederek, ilçemizi, Mersinimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedirler. Sporcularımızın bu başarıları da bizleri oldukça gururlandırmaktadır. Şuanda Mersin’den milli takıma 8 sporcu gönderen bir kulübüz. Bu sayıyı daha da fazlalaştırarak, bocce takımımızın milli takım kadrosunu oluşturacağına inanıyoruz. Milli takım seçmelerine katılacak olan sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum" dedi.

MERSİN, (DHA)
ME(AP)(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!