Topladıkları kitaplarla kütüphane kurdular

Güncelleme Tarihi:

Topladıkları kitaplarla kütüphane kurdular
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 12:06

Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencileri, eğitime katkı amacıyla düzenledikleri kampanyada topladıkları kitaplarla Manisa'nın Yunus Emre İlçesi'ndeki bir okulda kütüphane kurdu.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Tekstil Topluluğu'ndan 30 öğrencinin başlattığı kampanyada toplanan kitaplar, Sakallı köyündeki Ömer Ege İlköğretim Okulu'na bağışlandı.

Bu okula sponsorlar aracılığıyla raf, bilgisayar, projeksiyon, perde yardımında bulunan öğrenciler, topladıkları kitaplarla da kütüphane kurdu.

Kütüphanenin açılışına Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Çengel, Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arif Taner Özgüney, Ege Tekstil Topluluğu öğrencileri katıldı.

Törende konuşan Çengel, Sakallı köyünde eğitim gören çocukların artık abla ve abilerinin olduğunu belirterek kitapların birer ışık olarak geleceğe aydınlık getireceğini belirtti.

Ege Üniversitesi Tekstil Topluluğu Başkanı Anıl Parlar, yönetim kurulu üyeleri Emire Ülkü Efe, Furkan Çolak, Elif Tuğçe Göztaşı, Aybegüm Türkmen, Semay Damla Şen ve Gökberk Gerkaş'a katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!