Top model telekızlık yaparken yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Top model telekızlık yaparken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2007 00:12

Ünlü top modelin para karşılığı seks yaptığını gerçek kimliğini gizleyen bir magazin muhabiri böyle ortaya çıkardı. '.

Haberin Devamı

İŞTE O GECENİN GÖRÜNTÜLERİ

İngiltere'nin önde gelen iç çamaşırı mankenlerinden Sophie Anderton kolay unutulmayacak bir skandalla gündeme geldi.

Gerçek kimliğini gizleyen News of The World gazetesinin muhabiriyle, telefonda konuşan ve Londra'nın seçkin otellerinden Mayfair'de bir gecelik seks ve kokain alemi için pazarlık eden Anderton; 20 bin dolara anlaştı. Anderton'ın o gece gizli kamerayla çekilen  fotoğrafları ve sahte "müşterisiyle" aralarında geçen konuşmalar basının gündemine bomba gibi düştü.

Kendisini ABD'li bir işadamı olarak tanıtan muhabire "Yatakta harika olduğumu biliyorum. Çok eğleneceğim ve senin  kollarında muhteşem görüneceğim. Ben bir süpermodelim" diyen Anderton, yatağın kenarına yarı çıplak bir şekilde uzandı.Üzerinde sadece G stringi ve Christiane Loboutine marka 350 sterliklik yüksek ökçeli ayakkabılarıyla kalan Anderton, "Londra'nın zengin muhitlerinden olan Notting Hill'de yeni bir ev aldığını, onun ödemeleri yüzünden epey sıkıştığını söyledi.  

Haberin Devamı

Gossard firmasının iç çamaşırlarını tanıtarak ünlü olan 30 yaşındaki Sophie Anderton, müşteri kılığındaki News of the World muhabirine " Tam 18 yaşından bu yana iç çamaşırı , bikini ve mayo modelliği yapıyorum. Olabildiğince çok kampanyada görev almaya çalıştım" dedi.

Genellikle kısa süreli ilişkileri tercih ettiğini söyleyen Anderton "Böylece günün sonunda kimse incinmemiş oluyor" diye sözlerini sürdürdü.

Seks konusunda sınırları olmadığını, partnerini mutlu etmek için her şeyi yapabileceğini söyleyen Sophie Anderton tek koşulunun "kendini rahat hissetmek" olduğunu söyledi.

Daha sonra adının Isabella olduğunu söylediği arkadaşını arayan Sophie Anderton "partiye iki kişinin davetli olduğunu" söyleyerek "iki gram kokain" istedi. Isabella'nın çok güvenilir bir arkadaşı olduğunu söyleyen top model "Benim adımı bile telefonuna bir Arap ismi olarak kaydetti. Şu an 24 yaşında ama 16 yaşından bu yana bu işi yapıyor" dedi.

Temin ettiği kokairi muhabirle paylaşmayı teklif eden Anderton " Herkes uyuşturucu kullanır. Yoksa sen kullanmıyor musun" diye sordu.Muhabirden olumsuz cevap alınca da sehpanın üzerine çizgi halinde yerleştirdiği kokaini 20 sterlinlik bir banknotla çekti.

Haberin Devamı

AKILLI ERKEKLERİ SEVİYORUM

Top model telekızlık yaparken yakalandı
Anderton arkadaşının getirdiği kokaini 20 Sterlinlik banknotla çekti.

Akıllı ve entelektüel erkekleri sevdiğini söyleyen Sophie Anderton, "Erkek modellerden de hiç hoşlanmıyorum. Egoist erkeklerdan uzak dururum" diye konuştu.

Kraliyet ailesinden Prens Andrew ile de yakından tanıştığını söyleyen Sophie Anderton bunun ardından çarpıcı açıklamalarını şöyle sürdürdü: " 18 yaşındayken PrenS Andrew ile polo oynardık. Aramızda hiç bir şey geçmedi. Ama ben onu çok değişik şekillerde gördüm. Geçen akşam da ünlü yıldız Sienna Miller bizimle birlikte partiye katıldı. Ama ondan çok fazla etkilenmedim. Çok sevimli ama boyu çok kısa."

Haberin Devamı

Daha sonra müşteri kılığındaki muhabire gecelik ücretinin 20 bin dolar olduğunu hatırlatan Anderdon "Aslında paradan söz etmekten nefret ediyorum" dedi.

Anderton'u 'faka bastıran' muhabirin gözlemlerine göre model 'para'yı bir saniye bile aklından çıkarmadı. Modellikten eskisi kadar iyi para kazanamadığını söyleyen Anderton, sık sık Rus kızların fiyat düşürdüklerinden de dert yandı.

Bütün bu konuşmaların ardından News of the World muhabiri özür dileyerek ve 20 bin doların yanısıra ekstra ücret ödeyerek geceyi sonlandırdı.

Bu skandalın ortaya çıkmasından sonra,  yıllık 100 bin Sterlinlik anlaşma yaptığı Fake Bake adlı firma tarafından Sophie Anderton'ın işine son verildi.

Haberin Devamı

MUHABİR BUNU HEP YAPIYOR

Sophie Anderton'ın para karşılğı sek yaptığını ortaya çıkaran News of The World gazetesi muhabiri Mazher Mahmut, aslında bu alanda çok ünlü. Bufüne kadar kimliğini gizleyerek görüştüğü 100 suçluyu yaktalatan Mahmut, iki yıl önce İngiliz Milli Takımı Teknik Direktörü Erickkson'ı da faka bastırmıştı. Arap şeyhi kılığına giren munabid Erickkson'ıo transfer teklif etmiş ve "Erickson İngiltere’yi bırakmak istiyor” diye haber yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!