TOKİ Kışla Mahallesi'ndeki konutları satışa sunuyor

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Kışla Mahallesindeki konutları satışa sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 15:30

TOKİ Kışla Mahallesi'ndeki konutları satışa sunuyor

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçe Belediyesi'nin TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1'inci etap çalışmalarında hak sahiplerine verilen dairelerden arta kalan konutlar, TOKİ tarafından satışa çıkarıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kışla Mahallesi'nde gerçekleşen projenin Adana'da bir ilk olduğunu belirterek Yüreğir'de kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
412 KONUT SATIŞA ÇIKIYOR
TOKİ'den yapılan açıklamaya göre; 78 metrakerelik 2+1 nitelikli 78 adet, 155 metrekarelik 3+1 nitelikli 197 adet, 172 metrekarelik 3+1 nitelikli 47 ve 120 metrekarelik 3+1 nitelikli 90 olmak üzere 4 tipte toplam 412 adet konut 23 Ocak - 7 Şubat 2017 tarihleri arasında kura ile satışa sunulacak.
Başvurular, Ziraat Bankası'nın tüm şubeleri tarafından, Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri (Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan hak sahibi belgesi olan ve daha önce şehit ailelerine, maluller ile dul ve yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar), en az yüzde 40 engelli vatandaşlar ve diğer konut alıcı adayları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!