TOKİ ilk kazmayı vuruyor

Güncelleme Tarihi:

TOKİ ilk kazmayı vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 12:55

TOKİ ilk kazmayı vuruyor

Haberin Devamı

KEMALPAŞA Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 2 Bin konutluk projenin 1'inci etabı olan 700 konutun ihale sürecinin başlayacağını açıkladı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, TOKİ tarafından Kemalpaşa'ya yapılacak olan 2 Bin konutun 1'inci etabı olan 700 konut projesi için TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ve ekibi ile bir araya geldiklerini belirtti.

Yapılan toplantıda gerekli değerlendirmelerin yapıldığına vurgu yapan Uğurlu, “Başkan yardımcılarımız ve ilgili birimlerimiz ile birlikte TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ve ekibi ile bir araya geldik. Toplantıda gerekli değerlendirmeleri yaparak, çalışmaların biran önce başlaması hususunda mutabık kaldık. 1'inci etap konutların yapılması konusunda önümüzdeki günlerde ihale süreci başlayacak inşallah. İlk etapta yaklaşık olarak 700 konutun yapımı gerçekleştirilecek. Bu anlamda ilçemize yeni bir yerleşim bölgesi kazandırmış olacağız. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız da şuan devam ediyor. Hak sahipleri ile görüşmeler yapıyoruz. Bundan böyle Kemalpaşa'da düzensiz bir yapılaşma olmayacak" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!