TOKİ’den arsa satışı

Güncelleme Tarihi:

TOKİ’den arsa satışı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 00:00

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara’nın da yer aldığı 21 ilde toplam 40 arsayı açık artırmayla satışa sunacak.

Haberin Devamı

TOKİ’nin kaynak geliştirme kapsamında satacağı arsalar arasında Ankara’da geçtiğimiz senelerde “Disneyland” kurulacağı belirtilen Eskişehir Yolu’nda Yapracık ve Yurtçu mahalleleri arasında kalan bölgedeki TOKİ arsaları da yer alıyor. TOKİ, 36 dönümlük konut arsasını, 4,5 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Anadolu Ajansı’nın haberine göre “Başkentte Disneyland kurulacağı belirtilen Tema Park’ta kalan son arsa da bulunuyor” ifadesinin Ankaralıları yanıltmaması gerektiğini haberde bahsi geçen ve TOKİ arazisinin bulunduğu yerin Eskişehir Yolu’ndaki Yapracık ve Yurtçu mahalleleri arasında kalan bölgede yer aldığını kaydetti. Arsaların satış müzayedesi, 16 Mayıs Perşembe saat 14.00’te Eskidji Firmasının İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek. Müzayedede, TOKİ merkez binasından canlı bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek. Satışa sunulan taşınmazlar için hem peşin hem de vadeli teklif alınacak. Muhammen bedeli 500 bin liradan az arsalar için 5 bin, 500 bin 1 lira ile 1 milyon lira arası arsalar için 50 bin, 1 milyon 1 liradan fazla arsalar için ise 100 bin lira katılım teminatı ödenmesi gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!