Tokatspor Kulüp Başkanı Koç'tan suç duyurusu

Güncelleme Tarihi:

Tokatspor Kulüp Başkanı Koçtan suç duyurusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 16:22

Tokatspor Kulüp Başkanı Koç'tan suç duyurusu

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-SPOR Toto 2’inci Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Tokatspor’un Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Koç, son 5 yıllık kulüp hesaplarının yeminli mali müşavirler tarafından incelenmesinin ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoluer ve yönetim kurulu üyelerini cemiyet binasında ziyaret eden Başkan Koç, Tokatspor’un ligdeki durumu ile ilgili
açıklamda bulundu. Tokatspor'dan elde edilen tüm gelirlerin kulube ait olduğunu söyleyen Koç, ''Dışarıdakilerin menfaat kaynağı değildir. Kulübe iaşe desteği geliyorsa o kulüp personeli ve futbolcularındır onu kimse yiyemez. Bu tespitler var zaten savcılıkta. Savcılığa bu konuda suç duyurusunda bulundum. 15 gün önce ifade verdim. Bugün de diğer arkadaşlar ifade verdi. Suç iddiasının konusu kulübe gelen yakıt, iaşe, sportif malzemelerin yok olması ile alakalı. Yeminli mali müşavir ve finans müdürüm hesaplardaki hareketleri incelemek istediğinde defterler yok edildi. Defterlerin çoğu yok, bu şekilde devraldığınızda sorumlu benim. Şu an kayıtlar istense ben vermek zorundayım. Ama ben aldığımda yoktu. Bununla ilgili prosedür başladı'' dedi.
Tokatspor'a destek beklediklerini ifade eden Başkan Koç, ''Ben seyirci gelsin istemiyorum, taraftar gelsin. Kayseri maçında olduğu gibi Kayseri gol attığında alkışlayacak seyirci gelmesin. Bize   sevecek, sahiplenecek taraftar lazım. Ligde kalacağız inşallah. Bu hafta oynayacağımız Sarıyer maçına tüm Tokatlı hemşehrilerimizi bekliyoruz'' şeklinde konuştu. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!