TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu 9 Martta'ta Balıkesir'de

Güncelleme Tarihi:

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu 9 Marttata Balıkesirde
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 15:50

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu 9 Martta'ta Balıkesir'de

Haberin Devamı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir'de düzenlenecek 'Türkiye Teknoloji Buluşmaları' konulu toplantıya katılacak.
TOBB ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, Turkcell ana sponsorluğunda, EticaretSEM tarafından organize edilen etkinlik, yarın (perşembe) saat 12.00'de, Balkonuk Center'da başlayacak. Balıkesir Sanayi Odası ile Ticaret Odası'nın ev sahipliğindeki toplantı Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur'un yapacağı açılış konuşmaları ile başlayacak.
Rifat Hisarcıklıoğlu, Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu ve TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici'nin konuk olacağı ilk panel ise televizyon programcısı Sami Altınkaya moderasyonunda, Bloomberght HT'de eş zamanlı canlı yayınında gerçekleştirilecek.
Toplamda 22 konuşmacının yer alacağı buluşmada Markafoni CEO'su İlker Baydar, Peppee karakterinin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç, SefaMerve.com CEO'su Mehmet Metin Okur, Ticimax CEO'su Cenk Çiğdemli, F.I.T CEO'su Koray Bahar gibi sektöre yön veren isimler bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

BALIKESİR, (DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!