Tire MHP'de, Ali Koçlar güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Tire MHPde, Ali Koçlar güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 10:24

Tire MHP'de, Ali Koçlar güven tazeledi

Haberin Devamı

İZMİR'in MHP Tire İlçe Başkanlığı'nda mevcut başkan Ali Koçlar, tek adayla gidilen seçimde güven tazeleyerek görevine devam etti.

Tire Belediyesi İstasyon Hangar Salonu'nda gerçekleştirilen MHP Tire 12. Olağan Kongresi yapıldı. Tek adayla gidilen kongrede mevcut başkan Ali Koçlar, seçilerek görevine devam etti. İzmir İl Başkanı Necat Karataş'ın da katıldığı kongrede 'birlik-beraberlik' ve 'genel başkanın arkasında durulduğu' mesajları verildi. Oylama öncesi konuşma yapan Ali Koçlar, "Bizler bu ülkenin ve milletin hizmetindeyiz. Bizler milletimizin yüz akıyız. Tıpkı; Bilge Kağan, Alparslan, Kılıçarslan, Fatih, Atatürk ve davamızın kurucusu merhum liderimiz Alparslan Türkeş gibi. Buradan sesleniyorum. Herkes bilsin; yılmak yok, dik duracağız. Başaracağız. Bu dik duruşumuzu tüm Tirelilere göstereceğiz. Bunu edebimizle göstereceğiz. Bu yönetim ve ilçe başkanı olarak ben Ali Koçlar, her zaman Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin hep arkasında olacağız" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ise "Öncelikle tek adayla gidilen kongre seçimlerine katılım her zaman, birden fazla adayın yarıştığı kongrelere göre, düşük olur. Bunun yanı sıra kongreye katılımı düşük tutmak, sağı solu arayarak engelleme yapmak ne ülkücülüğe, ne milliyetçiliğe, ne de erkekliğe sığar. Bu engellemeleri yapmak edepsizliktir. Fakat herşeye rağmen MHP Tire'de ayaktadır. Biz nicelik değil, nitelik arıyoruz" dedi.

Mevcut delegelerden 110'unun katıldığı ve oy kullandığı seçimde 80 oy alan Ali Koçlar, bir kez daha MHP Tire İlçe Başkanı seçildi. Koçlar'ın yönetim kurulunda yer alan asil üye isimleri; Ali İhsan Coşar, Burak Şenol, Bilal Kıvrak, İbrahim Çetinkal, İsmail Tosun, Okan Çulha, Ahmet Tabakoğlu, Sencer Naci Ata, Kürşad Erburhan, Esin Hapçı, Özlem Kersu, Sabriye Tarlı, Sinan Bilgin, Mehmet Bilgin, Gökhan Usluoğlu, Ali Küçük, Mehmet Tüfenkçi ve Muzaffer Yılmaztürk'ten oldu. İl Delegesi asil üyeleri ise; Ali Koçlar, Burak Şenol, Bilal Kıvrak, Ali İhsan Coşar, Okan Çulha, Ahmet Tabakoğlu, İbrahim Çetinkal, İsmail Tosun, Fehmi Horzum, Kürşad Erburhan, Ali Küçük, Ahmet Ramiz Hançerlioğlu, Sencer Naci Ata, Mehmet Akcan, Engin Kalaycı ve Adem Dündar isimlerinden oluştu.

Kamuran KIZILBOĞA / TİRE (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!