Tıp dünyasına Balcalı’dan 62 akademisyen

Güncelleme Tarihi:

Tıp dünyasına Balcalı’dan 62 akademisyen
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 11:49

Tıp dünyasına Balcalı’dan 62 akademisyen

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde farklı bölümlerde görev yapan ve 2016-2017 yılları arasında Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent olarak unvan alan 62 akademisyen için tören düzenlendi. Tören’de akademik unvan alan isimlere ödül plaketi verildi.
ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından yılın son akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kurulda çeşitli konular ele alınırken fakülte ve Balcalı Hastanesi’nin çeşitli bölümlerinde görevli bilim insanlarına 2016-2017 yılları arası verilen 62 akademik unvanla ilgilide bir tören düzenlendi.
Tören de konuşan ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas, fakülte olarak eğitim ve araştırmaya büyük önem verdiklerinin altını çizerek çalışmalarını bundan sonraki süreçte de sürdüreceklerini söyledi. Özbarlas’ın konuşmasının ardından ilk olarak 2016 yılında akademik unvan almaya hak kazanan profesör, doçent ve yardımcı doçentlere ödül plaketleri Dekan Serdar Özbarlas ile Dekan Yardımcıları Tunay Sarpel ve Prof Dr. Ufuk Mete tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!