TİM Başkanı Ekşi’den Özdemir'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TİM Başkanı Ekşi’den Özdemire ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 08:57

TİM Başkanı Ekşi’den Özdemir'e ziyaret

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i ziyaret etti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra Başkan Özdemir ve beraberindekiler ilçenin en büyük projelerinden birisi olan Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesinde incelemelerde bulanarak Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’nı gezdi. Gezinin ardından Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’in misafiri olarak Samsat ilçesine giderek deprem bölgesinde incelemeler yapılarak AFAD yetkililerden son durumlar hakkında bilgiler alındı.

Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat’la birlikte Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir depremin merkez üssü Samsat ilçesinde hasar gören binaları inceledi.

Depremde 70’e yakın evin yıkıldığı ve çok sayıda yapının hasar gördüğü Samsat ilçesine giden milletvekilleri ilgililerden bilgi aldı. Zarar gören kamu binalarını gezen ve evleri hasar gördüğü için çadırlarda kalan vatandaşlarla sohbet eden milletvekilleri, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ise depremzedelere 1000 adet ayakkabı yardımında bulundu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!