Ticaret Borsası'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Borsasına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 13:26

Ticaret Borsası'na ziyaret

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Ömer Faruk Gündüzalp'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, beraberinde Meclis Başkanı Aliihsan Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri Sadık Çankaya, İbrahim Çoban ve Genel Sekreter Gökhan Yeşilyurt'la birlikte Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Yeni seçilen Başkan Ömer Faruk Gündüzalp'e hayırlı olsun dileğinde bulunan Demir, "Burdur için faydalı görevler yapacağına inanıyorum. Burdur tarımı için görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

Ziraat Odası Meclis Başkanı Aliihsan Çetinkaya, Gündüzalp'i tebrik ederek başarılar diledi.

Ömer Faruk Gündüzalp de "Burdur tarım ve hayvancılık kenti. STK'ların en büyük görevi Burdur tarım ve hayvancılığına katkı koymak. Üyelerimizin vizyonunu geliştirmek temel hedefimiz. Bu konuda tüm paydaşlar olarak bir şeyler yapmamız lazım. Hayvancılığı bir aşama daha nasıl ileri götürebiliriz, bunun çalışmasını yapacağız. Burdur'un hayvancılıktan başka çıkış yolu yok. Tarım ve hayvancılığı bir bütün olarak gördüğümüz zaman hayvancılık bizim için lokomotif olacak, itici bir güç olacak. Bu konuda Ziraat Odamızdan ciddi anlamda destek bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!