The Division rekorlar kırarak başladı

Güncelleme Tarihi:

The Division rekorlar kırarak başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 12:56

Ubisoft'un uzun yıllardır beklenen oyunu The Division firmanın daha önceki rakamlarının pek çoğunu geride bıraktı.

Haberin Devamı

Aslında oyun sektöründe son zamanlarda dönen en büyük tartışmalardan birisi, Ubisoft'un kısa aralıklarla satışa sunduğu, aynı kitleye hitap eden iki Tom Clancy oyununun birbirine rakip olup olmadığı konusu. Aralık ayında piyasaya çıkan ve çok beğenilen takım bazlı taktik fps Rainbow Six: Siege tam oyuncu sayısının tavan rakamlarına ulaşmışken, Ubisoft senelerdir geliştirilen, 2016 yılının en fazla beklenen oyunlarından olan The Division'ı piyasaya sürdü.

The Division rekorlar kırarak başladı

Bir salgın hastalık sonrasında geçen ve neredeyse tamamen modellenmiş bir New York'u oyunculara sunan The Division, firmanın bir önceki hit'i Watch Dogs'u geride bırakarak Ubisoft'un çıktığı gün en fazla satış yapan oyunu oldu.

Haberin Devamı

Satış rakamları açıklanmış değil lakin verilen bir diğer detay bu rakamların ne kadar yüksek olabileceğini gayet iyi anlatıyor. The Division aynı zamanda tüm oyun sektörünün en iyi çıkış yapan yeni fikri mülklerinden biri haline de geldi ki bunların arasında Watch Dogs, Assassin's Creed ve Destiny gibi milyonlarca adetlik satış rakamlarına ulaşmış oyunlar da mevcut.

The Division rekorlar kırarak başladı

The Division şimdiden yılın oyunu olmaya aday gibi gözüküyor, bakalım ilk inceleme notları nasıl gelecek?

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!