TFF heyeti Gaziantep'te

Güncelleme Tarihi:

TFF heyeti Gaziantepte
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 19:48

TFF heyeti Gaziantep'te

Haberin Devamı

GAZİANEP, (DHA) - TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep'te Vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.
Gaziantep'e gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Ali Düşmez, Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Mete Düren, Fuat Guguloğlu ile A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Tayfur Havutçu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Alpay Özalan, valilikte bulunan Atatürk toplantı salonunda Vali Ali Yerlikaya ile görüştü. Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekâtı'nın da konuşulduğu ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Futbolun birleştirici ve bütünleştirici gücünün kullanılarak kardeşliğimize katkı sağlamayı amaç edindiklerini belirten Başkan Demirören, 'Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralananlara ise acil şifa dileğinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Yerlikaya ise Başkan Demirören ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda TFF Başkanı Demirören'in milli forma hediye ettiği Vali Ali Yerlikaya da, konuğuna hediyelik el yapımı işlemeli sandık verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!