'Ters Ev'de sezon değişikliği

Güncelleme Tarihi:

Ters Evde sezon değişikliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 11:17

'Ters Ev'de sezon değişikliği

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da, Kundu oteller bölgesinde inşa edilen Ters Ev, yeni sezon öncesinde dekorasyon değişikliği yaptı.

Türkiye'nin baş döndüren ilk ters evi, turizm sezonu öncesinde yeni iç dekorasyonuyla dikkati çekiyor. Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde 2015 yılında 85 metrekareye inşa edilen, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyi ters olan 'Ters Ev' hem gündüz hem de akşam meraklıları ağırlıyor. Ters Ev içerisindeki mobilyalar, tuvalet, perdeler, yatak odası ve dolaplar ile çamaşır makinesi gibi bütün eşyalar tavanda yer alıyor.

Yılda iki kez dekor yenileyerek atmosferi değiştirdiklerini söyleyen işletme sahibi Kaan Karahan, bu yıl değişikliği üçe çıkardıklarını söyledi. Heyecan verici fotoğrafların merkezi olarak adlandırılan Ters Ev'in kurulduğu günden bu yana 100 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Kaan Karahan, içerisindeki eşyaların dizilişi ve evin mimari yapısı nedeniyle fotoğrafçılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiğini kaydetti.

Ziyaretleri bir seferle sınırlı tutmamak için 6 ayda bir dekorun yenilendiği Ters Ev'de sezon öncesi tepeden tırnağa değişiklik yapıldığını vurgulayan Karahan, "Her odasına farklı bir konsept uyguladık. Çocuk odasına ve salona özel ilgi gösterildi" dedi.

Kaan Karahan, evin içerisinde yüzde 25'lik bir açı oluşturulduğunu ve bunun ziyaretçilerde baş dönmesine neden olduğunu söyledi.

Giriş ücreti 15 TL olarak belirlenen Ters Ev, her gün 09.00- 20.00 saatleri arasında ziyarete açık.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!