Tercan’da Bilim ve Çocuk Şenliği

Güncelleme Tarihi:

Tercan’da Bilim ve Çocuk Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 16:30

Tercan’da Bilim ve Çocuk Şenliği

Haberin Devamı

ERZİNCAN, (DHA)-ERZİNCAN’ın Tercan ilçesinde eğitim-öğretim kurumlarında okuyan öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları deney, bilimsel çalışmalar Mamahatun Bilim ve Çocuk Şenliğinde sergilendi.

Tercan Spor Salonunda 4’üncü Mamahatun Bilim ve Çocuk Şenliği, Vali Süleyman Kahraman, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz (MHP), Otlukbeli ve Çayırlı ilçe kaymakamları ile çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. Tercan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla, düzenlenen şenlikte ilçe genelinde bulunan tüm okullarda eğitim gören öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış oldukları deney ve bilimsel çalışmalar ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladıkları ürünler, zeka geliştirici oyuncaklar sergilendi. 60 projenin yer aldığı sergiyi gezerek bilgi alan Vali Süleyman Kahraman, öğrencilere başarılar dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrencilere spor malzemeleri ve çeşitli hediyeler veren Vali Süleyman Kahraman, “Bu bilimsel faaliyetleri ve deneyleri yapan öğrencilerimizi, eğitimcilerimizi hem tebrik ediyor, hem de teşekkür ediyorum. Bu şenliklerin ve etkinliklerin bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” dedi.



FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!