Tepe Home, beklenen yeni sezon kampanyasıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

Güncelleme Tarihi:

Tepe Home, beklenen yeni sezon kampanyasıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 12:17

Tepe Home, beklenen yeni sezon kampanyasıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) – TEPE Home, estetiğin ön planda olduğu hem konsept hem de stil bütünlüğünü bir arada sunan tüm mobilyalarında geçerli olan yüzde 20 artı yüzde 10 sezon kampanyası ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Dekorasyon severler, Tepe Home’un  ‘Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürüyoruz’ kampanyası kapsamında eşsiz tasarımların göz alıcı ışıltısı ile buluşuyor. Yeniliğin ve yaratıcılığın etkisini tüm ürün gamına yansıtan Tepe Home, rüyaların büyülü dünyasını evlere taşıyor. Baharın taptaze esintisi ile yaz aylarının sımsıcak enerjisini bir araya getiren mobilyalar, birbirinden şık ve farklı alternatiflerle satın alınabiliyor. Sevdiklerinizle beraber keyif dolu anılar biriktirebileceğiniz, şıklığı konfor ile birleştiren zengin ürün seçenekleri, yüzde 20 artı yüzde 10 indirim kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsata dönüşüyor.

Kampanya kapsamında sunulan mobilya koleksiyonu ile özgürlüğü, cesareti ve huzuru yansıtan renklerin ön plana çıktığı, bedeni ve ruhu okşayan tasarımlar yaşam alanlarını görkemli bir atmosferle ödüllendiriyor. İçtenliği ve özgünlüğü yansıtan yemek odası takımlarında, yeme içme keyfi natürel ahşabın mekâna kattığı coşku ile birleşiyor. Country segmentteki mobilyalar doğadan ilham alarak, yıpranmışlığı ve doğallığın gelenekselliğini çağdaş bir yorumla bugüne kazandıran zamansız ürünlerden oluşuyor. Konfor, kalite, estetik ve sadeliği bir arada sunan çağdaş çizgilerden nostaljik esintilere kadar her zevke ve ihtiyaca uygun koltuk seçenekleriyle evler yeniden hayat buluyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!