TEOG'a hazırlanan öğrencilere moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

TEOGa hazırlanan öğrencilere moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:20

TEOG'a hazırlanan öğrencilere moral yemeği

Haberin Devamı

Selim SONKAYA/ ÇELİKHAN (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Çelikhan İlçesi’nde TEOG’a hazırlanan öğrencilere moral yemeği verildi.

Barbaros İlköğretim ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abubekir Siret Altın tarafından TEOG’a hazırlanan öğrencilere moral yemeğine; İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Jandarma Komutanı Alper Şentürk, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, İlçe Müftüsü Murat Kurt, Nüfus Müdürü Hamdi Ceylaner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Kırmızı, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile velileri katıldı. Kaymakam Adem Kaya, öğrencilere başarılar dileyerek, "Bizler her vesile ile eğitime destek vermeye çalışıyoruz ve olan sıkıntıları gideriyoruz. İnşallah birkaç yıl içerisinde ilçemiz eğitimde hiçbir sıkıntısı olmayan ilçe olacaktır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ise, eğitimde çağa ayak uydurulmasını gerektiğini ifade ederek, "Her gün bir önceki günden daha iyi olmak zorundayız. Hedefimiz en kaliteli eğitimi kolay bir sekilde öğrencilerimize sunabilme gayretinde olmalıyız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!