Telekom’un zirve dansı

Güncelleme Tarihi:

Telekom’un zirve dansı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2006 00:00

Türk Telekom Basketbol Takımı, Avrupa Kupası’ndaki son maçına lider unvanını korumak için çıkıyor. G Grubu’nda oynadığı 5 maçtan 4’ünü kazanarak ikinci tura çıkmayı geçen hafta garantileyen mavi-beyazlılar, bugün Rusya deplasmanında Ural Great Perm takımı ile karşılaşacak.

Türk Telekom, CSKA Sofya galibiyetinden sonra, ligde de Mersin Büyükşehir Belediyespor’u devirirken, yoğun maç trafiği yöneticileri harekete geçirdi. Yöneticiler, ödül olarak Ural Great maçı için özel uçak tuttu.

Basketbol Şube Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Ersin Eroğlu, oyunculara prim yanında özel ödül vermeyi uygun gördüklerini belirterek, "Özel uçak tutarak, sporcularımızın daha rahat yolculuk etmelerini ve dinlenmelerini sağlamayı amaçladık. Onların sahadaki büyük gayretlerine, Türk Telekom A.Ş ve kulüp yönetim kurulu olarak bizlerde bu şekilde ortak olmayı düşündük. 4 gün sürecek zorlu ve uzun Sibirya yolculuğunu 2 güne indirdik. Lig ve Avrupa maratonunda sporcular, antrenörler, idareciler herkes üstüne düşen vazifeyi yapıyor. Çok önemli bir uyum sağladık. Herkes birbirine inanıyor ve güveniyor" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!