Zula hesap aç ve oluştur - Zula hesap açma ve oluşturma linki 2022

Güncelleme Tarihi:

Zula hesap aç ve oluştur - Zula hesap açma ve oluşturma linki 2022
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 00:39

Zula hesap açma sorusu sıklık ile sorulmaktadır. Oyunun gün geçtikçe popüler olması ile birlikte de bu soru daha da sık bir şekilde sorulmaya başlanılmıştır. Kişiler zulaya kayıt olarak oyun oynayabilmektedir. Zula oyun Türk yapımı olarak mükemmel bir işe imza atmasın dolayı birçok kişide bu zulaya oyun hesap açma işlemini de merak etmektedir. Peki ya zula hesap açma nasıl yapılır? Zula hesap açma ve oluşturma linki nedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Zula; tamamen Türk yapımı olan bir oyundur. Zula kendisine ait oyun alanları bulunmaktadır. Haritalar Türkiye’den olması da büyük bir şekilde beğenilmektedir.

 Zula Oyun Nedir?

 InGame Group, Zula’yı oyun alanında pazarlayarak büyük bir adım atmıştır. Ülkemizde espor alanında dünyaya açılan kapısıdır. Her geçen gün daha da fazla oyun sever ile bir araya gelmektedir. Zula ücretsiz bir oyundur. Oyunu oynamak için kişiler herhangi bir para ödemesi gerekmemektedir. Çoğu işletim sistemi ve çözünürlük ile de uyumludur. İyi bir internet bağlantısı ile herhangi bir donma yaşanmamaktadır.

 Zula Hesap Açma Nasıl Yapılır?

 Zula oyunda hesap açma sıklık ile sorulmaktadır. Bu oyun gün geçtikçe daha da popüler olmaktadır. Bu oyuna başlayabilmek için kayıt olunması şarttır. Zula hesap oluştur işleminden sisteme kayıt olunmalıdır. Oyunu indirmeden önce zulada hesap açılması gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Zula oyunda hesap açarken 15 yaşından büyük olunması gerekmektedir. Üyelik işlemleri sırasında yasal olarak 15 yaşından büyük olduğunuzu onaylamış oluyorsunuz. Oyun içerisinde şiddet unsurları bulunduğundan dolayı 15 yaşının altında olan kişilerin psikolojini etkileyeceğinden dolayı böyle bir yaş sınırı bulunmaktadır. Bundan dolayı zula oyuna kayıt olurken 15 yaşından büyük olduğunuzu onaylamanız gerekmektedir. fakat kişi 15 yaşından küçük ise kullanıcı sözleşmesi gereği yasal temsilcisine sorarak onay alması gerekmektedir.

 Zula oyuna kayıt olurken birkaç bilgi istenilmektedir. Bu bilgiler; e-posta, şifre ve kullanıcı adıdır. Daha sonra da kullanıcı sözleşmesi onayı alınır. Bu alanların doldurulması gerekmektedir. Kullanıcı adı, şifre ve kullanıcı sözleşmesini doldurulması zorunlu olan alanlardır. Bu alanların kesinlikle doldurulması gerekmektedir.

 Zula Hesap Oluşturma Adımları:

 Zulaya oyunda hesap oluşturma işlemleri oldukça kolay ve hızlıdır. Kayıt işlemlerinden sonra oyuna hemen başlanılabilmektedir. Zula hesap işlemleri adımları şu şekildedir:

Zulaya kayıt olabilmek için ilk önce web adresine girilmesi gerekilmektedir. Güncel web adresi https://www.zulaoyun.com/ şeklindedir.

Haberin Devamı

Daha sonra sağ üst bölümünde bulunan kayıt ol butonuna tıklanması gerekmektedir.

Diğer bir adım ise zulaya kayıt olabilmek için hesap bilgilerinizin girilmesi gerekir. Burada istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Kullanıcı sözleşmesini ve davranış kurallarını kabul edilmesi gerekilmektedir. Eğer kişi ister ise duyuru ve bilgilendire e-postası almak istiyorum kutucuğunu da işaretleyebilir.

Bu işlemler dikkatli ve sırası ile yapıldıktan sonra hesap oluştur bölümüne basılmalıdır.

Hesap açma işlemi tamamlandıktan sonra kayıt işleminin başarılı olduğunu söyleyen bir bölüm açılacaktır. Buradan ücretsiz indir butonuna tıklayarak oyunu indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Zula Sistem Gereksinimleri:

 Zula sistem gereksinimleri şu şekildedir:

İşletim sistemi; Windows 7/8/10

CPU; Pentium 4 2.4 GHz / Athion XP 2500 + veya Pentium4 4.0 GHz / Anhion XP 3000+

Ram 2 GB veya en az 4 GB

Ekran kartı; Graphics Intel HD veya Graphics Intel HD 4000

Sabit disk; 1 gb veya en az 2 gb

Eğer sahip olduğunuz bilgisayar minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ise indirme işlemini yapabilirsiniz. Oyunu bu işletim sistemi özelliklerine göre oynayabilirsiniz. Bunda dolayı bilgisayarınızın işletim sistemine dikkat etmelisiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!