Whatsapp Numarası Nasıl Değiştirilir? Whatsapp Numara Değiştirme Ve Geri Alma Adımları

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp Numarası Nasıl Değiştirilir Whatsapp Numara Değiştirme Ve Geri Alma Adımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 21:29

WhatsApp numarası nasıl değiştirilir, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan WhatsApp numara nasıl değiştirilir öğrenebilir buna göre kolaylıkla numara değiştirebilirsiniz. WhatsApp numarası nasıl değiştirilir? WhatsApp numara değiştirme ve geri alma adımları hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

WhatsApp numara değiştirmek için Ayarlar'ı açmak ve Numara Değiştir kısmına tıklamak gerekir. Sonrasında ilk alana eski ikinci alana yeni numarayı girerek ileri tuşuna basarak numara değiştirme işlemi tamamlanmaktadır.

WhatsApp Numarası Nasıl Değiştirilir?

WhatsApp, en çok kullanılan mesajlaşma programlarından biridir. Bu nedenle de işlemlerin nasıl yapıldığı sık sık araştırılmaktadır. WhatsApp programına bir telefon numarası ile kayıt olunmaktadır. Bundan dolayı telefon numarasını değiştiren kişiler uygulama üzerinden de numarasını değiştirmek istemektedir. WhatsApp uygulamasında telefon numarası değişikliği yapmak mümkündür. Bunun için öncelikle telefona WhatsApp uygulamasını indirmek gerekir.

Sonrasında eski telefon numarası ile WhatsApp'ı açmak ve Ayarlar bölümüne girmek gerekir. Ayarlar kısmında Hesap bölümüne tıklayarak Numara Değiştir bölmesine tıklamak gerekir. Bu alanda açılan iki kutucuktan ilkine eski telefon numarasını, ikincisine ise yeni telefon numarasını yazmak gerekir. Daha sonra ileri tuşuna basmak ve işlemi bitirmek gerekir. Bu sayede eski telefon numarası silinir ve yeni telefon numarası ile uygulama kullanılmaya başlanır. Aynı zamanda rehberdeki kişileri de yeni telefon numarasına aktararak WhatsApp sohbetlerine aynı şekilde devam etmek mümkündür.

WhatsApp Numara Değiştirme Ve Geri Alma Adımları

WhatsApp, en çok tercih edilen sohbet programlarından biridir. Yalnızca telefonda kayıtlı olan numaralar ile mesajlaşmak mümkün olduğundan aynı zamanda güvenilir bir mesajlaşma programıdır. WhatsApp sayesinde arkadaşlarla konuşmak ve birbirine resim, video ve ses kaydı göndermek mümkündür. Teknolojinin gelişmesi ile dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma programı haline gelmiş olan WhatsApp uygulamasında bazı işlemler merak edilmektedir.

Programa bir telefon numarası ile giriş yapıldığından numara değiştiren kişiler tekrar nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini merak etmektedir. Telefon numarasını değiştiren kişilerin WhatsApp uygulamasında Ayarlar bölümünden Hesap Ayarlarına girerek Numaramı Değiştir bölümüne tıklamaları gerekir. Açılan sayfada ilk alana eski telefon numarasını ikinci alana yeni telefon numarasını yazarak numara değişikliği yapmak gerekir. Bu sayede işlem tamamlanır ve sohbetler de kaybolmamış olur. Alternatif olarak WhatsApp'ı silmek ve sonra yeniden yükleyerek yeni numara ile tekrar kayıt olmak mümkündür. Fakat bu yöntemde tüm sohbetler ve WhatsApp içindeki kayıtlı her şey silinmiş olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!