Whatsapp Hesap Silme 2023 - Whatsapp Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp Hesap Silme 2023 - Whatsapp Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir Ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Whatsapp dünya üzerinde pek çok insanın kullandığı bir yazılım programıdır. Bu program akıllı telefonlar için tasarlanmıştır. Telefonla konuşmak yerine ses kaydı atmak ve yazışmak üzerine dayalı iletişimi sağlamaktadır. Bu yüzden de anlık mesajlaşma, arama veya haberleşme aracı da diyebiliriz. Bireyler telefonları üzerinde yer alan Whatsapp hesaplarını silmek isteyebilir. Whatsapp hesap silme 2023 başlığı altında Whatsapp hesabı kalıcı olarak nasıl silinir ve kapatma işlemi nasıl yapılır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Akıllı telefon kullanan insanlar mutlaka Whatsapp haberleşme programını bilmektedir. Hatta bu programı telefonlarına mutlaka yüklemektedir. Elbette ki Whatsapp dışında bu programa benzeyen farklı mesajlaşma yani haberleşme yazılım programları da bulunmaktadır. Programın belirli bir kullanım talimatları bulunduğu gibi silme özellikleri de yer almaktadır.

Whatsapp Hesap Silme 2023

Whatsapp yazılım programı ilk kez 2009 senesinin Şubat ayında piyasaya sunulmuştur. 12 sene önce yani Ocak ayının 2010 senesinde de ilk defa yayınlanmıştır. Meta, Inc. WhatsApp Inc. bilgileri bu programın geliştiricileri olarak bilinmektedir. Tür olarak anlık mesajlaşma içerisine girmektedir.

iOS; Android; Windows Phone; World Wide Web; Windows; MacOS; BlackBerry OS; Symbian; Tizen; Firefox OS gibi bilgiler Whatsapp yazılım programının işletim sistemini meydana getirmektedir. 

Haberin Devamı

Bu programın günümüzdeki güncel sürüm bilgileri de (Android) 2.21.3.19 19 Şubat 2021 (10 ay önce); (iOS) 2.20.42 11 Nisan 2020 (20 ay önce); (Windows Phone) 2.18.52 şeklindedir.

Erlang bilgisi ise Whatsapp yazılımının programlama dilidir. Aynı zamanda Whatsapp programı 2022 senesinde hesap silme işlemleri için yardım merkezlerini geliştirmiştir. Bu yardım merkezlerinden destek alarak telefonunuzda yer alan Whatsapp hesaplarınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Bu hesaplarınızı silmek demek Whatsapp profil bilgilerinizi de yok etmek demektir. 

  Whatsapp Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir? 

 Whatsapp hesabının kalıcı olarak silinmesi için telefonunuz üzerinden bazı adımları gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemi tek başınıza yapabileceğiniz gibi programın içeriğinde yer alan Whatsapp destek hattından yardım da alabilirsiniz. Bu destek hattına ise telefonunuzun Whatsapp alanına girdikten sonra ayarlar, yardım ve bize ulaşın kısmına tıklamanız gereklidir. 

 Bu adımları gerçekleştirerek telefonunuz aracılığıyla iletişime geçmiş olacaksınız. Sonrasında destek hattına Whatsapp hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizi dile getiriniz. Hesabın kalıcı olarak silinmesi için bir diğer iletişim seçeneği de Whatsapp yardım merkezini ziyaret etmenizdir. 

Haberin Devamı

 Whatsapp programının online olarak hesabı kalıcı silme işlemlerini gerçekleştirdiği sitenin linki de https://www.whatsapp.com/ uzantısıdır. Buraya girdiğinizde karşınıza telefon numarası, e posta adresi, e posta onayı, programı hangi platformda kullandığınız ve mesajınızı girebileceğiniz bir alan çıkacaktır. Bu bilgileri eksiksiz ve doğru doldurduğunuzda en altta soruyu gönder butonuna tıklamanız gerekmektedir. 

 Bu sorularda yer alan Whatsapp programını hangi platformda kullandığınız programın bilgisayarda mı, telefonda mı yüklü olduğu bilgisidir. Sonuç itibariyle bu program iphone, android, web, masa üstü, kaios ve diğer platformlarda da kullanılabilmektedir.

Haberin Devamı

  Whatsapp Hesabı Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? 

 Whatsapp hesabınızı programın yardım merkezine ya da destek hattına ulaşarak yapabileceğiniz gibi bazı adımları gerçekleştirerek de yapabilirsiniz. İlk olarak telefonunuzun Whatsapp alanına girmeniz gerekmektedir. Bu adımın sonrasında ayarlar sekmesine tıklayınız. Ayarların içerisinde hesap alanı olacaktır. Bu alana tıkladığınızda hesabınızla ilgili yapabileceğiniz işlemleri göreceksiniz. 

 Bu işlemler arasında doğrudan hesap silme seçeneği de vardır. Bu seçeneği tıkladığınızda telefon numaranızı uluslar arası koduyla birlikte yazmanız gereklidir. Bu şekilde telefon numaranızı bu alana yazdıktan sonra hesabı sil seçeneğine tıklayınız. Bu adımların sonucunda hesabınızla birlikte profil fotoğrafınız ve bilgileriniz silinmiş olacaktır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!